Συνέντευξη Τύπου Α. Ρέμου: “Πρέπει να σταθούμε δυνατοί”! Δες φωτογραφίες

Mετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε φέτος το χειμώνα στο Διογένης studio, την επιτυχημένη έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων στο “Thalassa” , ο Αντώνης Ρέμος αναδεικνύεται στον απόλυτο νικητή της φετινής σεζόν και θα πραγατοποιήσει αυτό το καλοκαίρι, μοναδικές μουσικές βραδιές σε όλη την Ελλάδα.

Το TLIFE βρέθηκε χθες το απόγευμα στο “Ακάνθους”, όπου ήταν ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής για να παρουσιάσει τις φετινές συναυλίες του. “Ξεκινάμε μια όμορφη βόλτα σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να συναντήαω όλους τους φίλους μας που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της ελλάδας και όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη”, είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ίδιος,μάλιστα ανέφερε πως είναι χαρούμενος που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι, εκείνος μπορεί και κρατά με τα τραγούδια του συντροφιά στους ανθρώπους που θέλουν να ξεχαστούν λίγο. “Πρέπει να σταθούμε δυνατοί και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, μόνο μπροστά!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη βρέθηκαν και η Μάντα Παπαδάκου με την Ορθούλα Παπαδάκου, οι οποίες και φωτογραφήθηκαν με τον γνωστό καλλιτέχνη.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των συναυλιών, ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί σε πόλεις στην Ηπειρωτική αλλά και την νησιωτική Ελλάδα και θα παρουσιάσει ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τα νέα του τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του.
Δες φωτογραφίες:


Ορθούλα Παπαδάκου και Μάντα Παπαδάκου


Αντώνης Ρέμος

Read More

And More