Τ. Γιγουρτάκης: O Nίκος πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Κατάπιε τη γλώσσα του και έμεινε αβοήθητος

Ο τραγικός πατέρας Τάκης Γιγουρτάκης, λύνει γι ακόμα μία φορά τη σιωπή του και δηλώνει στο Star ότι η Ειρήνη Λάσπα, η τελευταία σύντροφος του γιου του, που έφυγε άδικα από τη ζωή, δεν ήταν ο άνθρωπος της ζωής του. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Ειρήνη ήταν εκεί την τελευταία νύχτα γιατί την κάλεσε ο Νίκος επειδή δεν ένιωθε καλά. Αν είχε πάρει οποιοδήποτε άλλο φίλο του ή εμένα, θα είχε γλιτώσει. Δεν ρίχνω ευθύνη στην κοπέλα, δεν ήξερε τι να κάνει, τρόμαξε και δεν γνώριζε πώς θα αντιδράσει. Δεν μπορούσε να τον βοηθήσει…

Ήταν ένα κορίτσι χωρίς εμπειρίες. Παρά το γεγονός ότι ήταν η μοιραία του κοπέλα, δεν νομίζω ότι ήταν η γυναίκα που ήθελε. Δεν ήταν ο άνθρωπος της ζωής του. Γι’ αυτό και μια σκοτώνονταν και μια ήταν μαζί.”

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε ο κύριος Τάκης, ο γιος του έπαιρνε την τελευταία εβδομάδα μεγάλες ποσότητες αντιβιοτικών και αντισταμινικών φαρμάκων, χωρίς συνταγή γιατρού!

Αντί να παίρνει ένα ή δύο αντισταμινικά την ημέρα, έπαιρνε 8. Και συγχρόνως έπινε αντιβιοτικά. Του έκαναν το στομάχι σμπαράλια. Αυτό το έμαθα από τους φίλους του αργότερα. Το παιδί πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Κατάπιε τη γλώσσα του και έμεινε αβοήθητος. Δεν είχε κάποιον δίπλα του και πέθανε από ασφυξία”, συμπληρώνει ο πατέρας του.

Read More

And More