Τα αναβολικά σκότωσαν τον Νίκο Γιγουρτάκη! Τι αποκάλυψε ο πατέρας του

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς και οι φίλοι του Νίκου Γιγουρτάκη το ξαφνικό χαμό του. Συγκλονισμένος ο πατέρας του μίλησε για τις πραγματικές αιτίες του θανάτου του παιδιού του και τις δύσκολες στιγμές που περνούν μετά το χαμό του.
Κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού bazaar προσωπικών αντικειμένων του Νίκου Γιγουρτάκη, που πραγματοποίησε η οικογένεια του, ο πατέρας του δεν άντεξε και ξέσπασε αποκαλύπτοντας πως η πραγματική αιτία του θανάτου του γιου του ήταν τα αναβολικά. “Μπορεί ο θάνατος να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο STAR.

Ενώ, πρόσθεσε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει κάποια μέτρα γι’ αυτήν την κατάσταση: “Η πολιτεία πρέπει να τροποποιήσει την νομοθεσία ούτως ώστε να καταστήσει τα αναβολικά ως τα σύγχρονα ναρκωτικά. Τα αναβολικά είναι τα σύγχρονα ναρκωτικά. Και μάλιστα είναι χειρότερα από τα συνηθισμένα, κοινά ναρκωτικά, γιατί κυκλοφορούν εν ονόματι μιας ομορφιάς και μια δήθεν υγείας. Είναι κρίμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, που γυρνάνε στα γυμναστήρια και μέσα και έξω από τα γυμναστήρια και πουλούν αυτά τα σκευάσματα. Οι έλεγχοι πρέπει να γίνουν πάρα πολύ αυστηροί για να μην χαθούν και άλλες ζωές”.
Την ίδια στιγμή, η συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του Γιγουρτάκη φέρνει στο φως ένα γνωστό πρόβλημα των καιρών. Όπως αναφέρει το iatropedia, κανένας από αυτούς που κάνουν χρήση των απαγορευμένων αναβολικών ουσιών δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι ουσίες στον οργανισμό του.

Read More

And More