Dip powder nails! Η σκόνη που κάνει το μανικιούρ μας να διαρκεί περισσότερο από το ημιμόνιμο!

Να κάτι που έχουμε σκεφτεί όλες μας όταν παίρνουμε θέση για μανικιούρ: η ιδέα του να κάνεις ημιμόνιμο είναι πάντα πολύ δελεαστική γιατί ξέρεις ότι θα φύγεις από εκεί χωρίς να πρέπει να προσέξεις πώς θα βγάλεις τα χρήματα από το πορτοφόλι σου ή που θα ακουμπήσεις για να μην καταστρέψεις το ολοκαίνουριο μανικιούρ σου. Από την άλλη, και οι ίδιες οι τεχνήτριες σου έχουν πει κάποιες φορές ότι δεν μπορείς να κάνεις ημιμόνιμο γιατί να, τα νύχια σου είναι κάπως σε… όχι τόσο καλή κατάσταση.

Και κάπου εδώ έρχεται μια ολοκαίνουρια τεχνική, η Dip Powder για να καλύψει το gap και να μας δώσει την διάρκεια που θέλουμε χωρίς, όμως, να ρισκάρουμε την υγεία των νυχιών μας, τουλάχιστον σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Revel Nail Company που έχει λανσάρει αυτό το trend και αυτές τις πούδρες- βερνίκια!

Τα δύο βίντεο παρακάτω σου δείχνουν ακριβώς την διαδικασία για να βάψεις τα νύχια σου με τον νέο τρόπο!


Και πιο αναλυτικό ακόμη βίντεο…

Hold your horses! Αν, όντως, αυτή η σκόνη είναι τόσο ασφαλής για τα νύχια σου θα το αναλύσουμε σε επόμενο post. Εν τω μεταξύ, κράτησε ότι νέα για το Dip Powder θα ακούμε συνεχώς την χρονιά που έρχεται μιαςκαι πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο τρόπο να βάφουμε τα νύχια μας. Οπότε… γιατί όχι;

Read More

And More