Τάμτα: Οι σέξι πόζες με μαγιό στην Αντίπαρο και τα καλοκαιρινά σχέδια με τον Πάρη Κασιδόκωστα! [pics]

Στην πανέμορφη Αντίπαρο βρίσκεται η Τάμτα τις τελευταίες μέρες και δεν σταματάει τις δροσερές βουτιές στην θάλασσα! Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά την απόδραση της στην Σύρο με την κολλητή της, Στεφανία Ρίζου, βρέθηκε σε ακόμη ένα κυκλαδίτικο νησί για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Τάμτα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε αρκετά σέξι στιγμιότυπα από την παραλία και οι πόζες της ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη!

Όσον αφορά τα καλοκαιρινά της σχέδια με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα… θα έχουν σίγουρα άρωμα Ελλάδας! Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ιδρυτής της Panik Records, σεβόμενοι τις οδηγίες και τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό, θα προτιμήσουν να περάσουν το καλοκαίρι εντός των τειχών, κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχαμε συνηθίσει το ζευγάρι να περνά ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στο Los Angeles. Φέτος, όμως, τα σχέδια τους προβλέπεται να αλλάξουν!

Παράλληλα, η Τάμτα δείχνει το ευαίσθητο πρόσωπό της, συνεχίζοντας να υποστηρίζει τις προσπάθειες για καθαρές θάλασσες, ενώ ήταν από τους πρώτους που στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων στον πολιτισμό μέσω συνεντεύξεων και αναρτήσεων στα social media.

Read More

And More