Έλλη Κοκκίνου: η αλλαγή στα μαλλιά της, πώς να κάνεις το sexy μακιγιάζ της και photo του νεσεσέρ της!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που δέκα κεφάλια είχαμε σκύψει πάνω από μια οθόνη υπολογιστή για να δούμε την Έλλη Κοκκίνου να κάνει θαλάσσιο σκι με… ένα πόδι. Αλλά δεν ήταν μόνο η τεχνική αλλά και το ίδιο της το σώμα που έκανε δέκα διαφορετικούς συντάκτες να ξεβολευτούν από τις θέσεις τους. Τα fitness tips της δεν τα κατέχω (αν και ελπίζω να μας τα αποκαλύψει σύντομα στην αντίστοιχη στήλη), έχω όμως τις πηγές μου στα beauty μυστικά της! Ο Νικόλας Βιλλιώτης επιμελείται το hair look της (η Έλλη Κοκκίνου ήταν η πρώτη διάσημη ελληνίδα που είχε ombre!) και η Βανέσα Κουτσοποδιώτη το make up. Το αποτέλεσμα; Μια ultra sexy Έλλη Κοκκίνου στο stage του Θέα. Τι αλλαγές έγιναν στα μαλλιά της, πώς να πετύχεις το νέο της hair color αλλά και πώς μπορείς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της; Δες τα όλα παρακάτω!

Ο Νικόλας Βιλλιώτης μιλάει για το νέο χρώμα μαλλιών, την αλλαγή στο μήκος και το hair cut της Έλλης

Για πολύ καιρό η Έλλη Κοκκίνου υποστήριζε το ombre look στα μαλλιά. Τον Χειμώνα που μας πέρασε την είδαμε να γίνεται καστανή ενώ αυτή την εποχή διανύει την πιο sexy & stylish περίοδό της ως ξανθιά με ανταύγειες!
“Η Έλλη έχει κόψει εμφανώς λίγο πιο κοντά τα μαλλιά της. Όχι πάρα πολύ βέβαια. Το νέο της haircut κάνει διάφορα άνισα και φράντζες. Επιπλέον, ανοίξαμε τα μαλλιά περισσότερο γιατί ταιριάζει όμορφα με το μαύρισμά της. Το μόνο που άφησα είναι η βάση, η εσωτερική η οποία είναι καστανή ώστε να υπάρχει βάθος στο χρώμα. Και φιλάραμε πάρα πολύ τα μαλλιά μπροστά. Όσον αφορά το χτένισμα που επιλέγουμε είναι τα χτενισμένα- αχτένιστα σαν να στέγνωσαν μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. Γενικότερα, η Έλλη φέτος είναι πιο sexy” μας λέει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Μυστικό tip για να πετύχεις το χρώμα της Έλλης από τον Νικόλα Βιλλιώτη
“Δεν είναι πλέον ombre τα μαλλιά της Έλλης. Είναι η βάση της με πάρα πολλές ανταύγειες. Είναι αρκετά ανοιχτά. Ξανθά ντορέ. Και έχει πάρα πολλές ανταύγειες τις οποίες είχαμε ξεκινήσει από τον Μάιο έτσι ώστε να μην ταλαιπωρήσουμε τα μαλλιά και να τα φέρουμε σιγά- σιγά σε αυτό το χρώμα. Και η γνώμη μου είναι ότι αυτό το χρώμα της πάει περισσότερο από κάθε άλλο!”.

Η Βανέσσα Κουτσοποδιώτη μας λέει πώς ακριβώς να αντιγράψουμε το ultra sexy make up της Έλλης!

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: “Η κατάσταση του δέρματος της Έλλης είναι πολύ καλή γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιώ πολύ βάση! Απλώνω λοιπόν ελάχιστη βάση και από πάνω διάφανη πούδρα διότι δεν έχει ανάγκη από κάλυψη”

ΦΡΥΔΙΑ: “Συνεχίζουμε γεμίζοντας τα φρύδια με καστανό μολύβι ώστε να τα τονίσουμε φυσικά”

ΜΑΤΙΑ: “Κάτω από τα φρύδια στο τόξο βάζω μια σκιά σε σκόνη της MAC η οποία είναι ivory κι έχει shimmer μέσα. Σε όλο το καπάκι στο μάτι βάζω το pigment της MAC σε χρώμα Tan, το οποίο έχει λάμψη και ζεσταίνει το δέρμα. Συνεχίζω με μια πολύ λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner. Δεν θέλω να γίνει εποχής το make up, θέλω απλά να υπογραμμίσει το έτσι κι αλλιώς έντονο βλέμμα της ΄Ελλης. Έπειτα, τοποθετώ την βλεφαρίδα 110 της Eylure. Δίνω λίγη έμφαση με μια καφέ σκούρα σκιά, Dark Brown της Laura Mercier στην γωνία ώστε να προσθέσουμε όσο βάθος πρέπει ώστε να μην γίνει επιτηδευμένο. Εξάλλου, η Έλλη έχει πολύ έντονο και εκφραστικό βλέμμα, έχει ωραίο αμυγδαλωτό σχήμα οπότε δεν χρειάζονται υπερβολές στο make up των ματιών της! Απλώς, ακολουθείς τις φυσικές της γραμμές και παίζεις με τις αποχρώσεις. Την ίδια σκιά της Laura Mercier την βάζουμε και λίγο από κάτω, την αναμειγνύουμε με τις βλεφαρίδες και εσωτερικά μαύρο μολύβι στην ρίζα του ματιού. Πολύ μάσκαρα πάνω κάτω και ολοκληρώνουμε με το μακιγιάζ των ματιών”.

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ & ΜΑΓΟΥΛΑ: “Ρουζ βάζω ένα της MAC σε ρόδινο χρώμα και από πάνω το Sun Dust loose setting powder της Laura Mercier και αυτό είναι που δίνει την extra λάμψη και την τρισδιάστατη όψη στο πρόσωπο της Έλλης”.

ΧΕΙΛΗ: “Σχηματίζω το περίγραμμα με το Natural Lip lip liner της Laura Mercier και γεμίζω με ένα πολύ απαλό ροζ μπεζ κραγιόν της Bobbi Brown”.

Στην παραπάνω photo βλέπεις ακριβώς τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Βανέσα Κουτσοποδιώτη στο make up της Έλλης Κοκκίνου. Και ναι, είναι photo από το καμαρίνι λίγο πριν βγει στην σκηνή!

Read More

And More