Κώστας Χαρδαβέλλας στην Tatiana Live: Μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο – Πώς την έζησε ο γιος του που ήταν τότε 16 ετών

Το πιο δύσκολο “ζεϊμπέκικο” της ζωής του χόρεψε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Έδωσε μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να νικήσει. Στον αγώνα του είχε δίπλα του την οικογένειά του, την σύζυγό του και τον γιο του. “Μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο δέθηκα περισσότερο με τη γυναίκα μου”, υποστήριξε ο ίδιος.

Ένα από αυτά που τον βοήθησαν πολύ, παρά την αποτροπή των δικών του, ήταν ότι συνέχισε να εργάζεται κανονικά. Ήθελε να αποδείξει στον γιο του ότι είναι ο superman που πίστευε.

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά του, ήταν τότε μόλις 16 ετών. Για το πώς έζησε αυτή την περιπέτεια του μπαμπά του μίλησε σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live όπου βρέθηκε μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο αλλά και μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που έχει γράψει. Ο τίτλος του είναι “Κώστας Χαρδαβέλλας: Το ζεϊμπέκικο του νικητή”.

Από τους “δρόμους της φωτιάς” στις σελίδες ενός βιβλίου. Η ζωή του αιώνιου ρεπόρτερ από την πένα του γιου του. Ο Κωνσταντίνος σπούδασε διαιτολογία με μεταπτυχιακό στην ψυχολογία αλλά μέσα από αυτό το βιβλίο βαδίζει λίγο στα χνάρια του μπαμπά του που πάντα ήθελε να τον δει μάχιμο ρεπόρτερ.

Read More

And More