Λάουρα Νάγιες: Το sexy κορίτσι του Θέμου στο Μίλα!

Η Λάουρα Νάγιες ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε για ΟΛΑ. Είναι η μόνη Γερμανίδα που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει αγαπητή από τους Έλληνες!

Η Λάουρα κάθε Δευτέρα βρίσκεται δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Στην εκπομπή περνάει πάρα πολύ καλά και όλοι οι καλεσμένοι που συνάντησε μέχρι τώρα ήταν φανταστικοί, όπως δήλωσε η ίδια στην γυναικοπαρέα του Μίλα.

Όσον αφορά τον Θέμο και τον Βαγγέλη η ίδια απάντησε διπλωματικά: “Τους συμπαθώ πάρα πλύ και τους δύο, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, εξαιρετικοί επαγγελματίες και απολαμβάνω την συνεργασία μαζί τους.”

H όμορφη Λάουρα μίλησε επίσης για την ζωή της στη χώρα μας, που είναι πιο ακριβή από την Γερμανία. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως πηγαίνοντας εκεί στο σούπερ μάρκετ με την αδερφή της παίρνει τα διπλάσια πράγματα από ότι παίρνει στην Ελλάδα, με τα ίδια λεφτά.

Ακόμα, μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της και το πως βρέθηκε να είναι το κορίτσι του “ΟΛΑ 12”. “Νιώθω πολύ τυχερή. Το ονειρευόμουν, αλλά το έβλεπα σαν να είναι κάτι πολύ μακρινό. Εκεί που ήμουν, στο χωριό, έπρεπε να πάω σε μια μεγάλη πόλη, να με αφήσουν και οι γονείς μου… Νιώθω σαν να ήμουν στον σωστό τόπο, το σωστό χρόνο. Σαν να έπρεπε να γίνει”, είπε.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More