Νένα Χρονοπούλου στην Τατιάνα: “Ο γιατρός του γιου μου είναι ο Τάσος. Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου”

Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου υπεβλήθη σε ένα “πείραμα” (μια νέα πρωτοποριακή ιατρική θεραπεία) και ήδη σημειώνει σημαντική βελτίωση στην καθημερινή του επικοινωνία. Η ίδια μιλάει για τη θεραπεία του στην εκπομπή Tatiana Live, ενώ εξομολογείται ακόμα τα συναιθσήματά της για τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο που έχει σταθεί στήριγμα τόσο σε εκείνη όσο και στον Χρήστο. “Ο γιατρός του γιου μου είναι ο Τάσος. Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου”, δηλώνει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο 11χρονος μοναχογιός της είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και εξαρτώμενος άμεσα από την μαμά του. Μετά τις δυσκολίες που πέρασε, όμως, τώρα πια μπορεί σιγά σιγά και εκδηλώνει συναισθήματα, σκορπώντας μεγάλη χαρά στην οικογένεια του.

Πρόκειται για ένα “μικρό θαύμα”, όπως λέει η ηθοποιός, το οποίο οφείλεται στον υπνοθεραπευτή – ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Κίμογλου. Ο γιος της υποβλήθηκε σε μια νέα πρωτοποριακή ιατρική θεραπεία και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη τους στο ιατρείο του επιστήμονα από την Αριδαία.

Στην εκπομπή μίλησε και ο σύζυγος της ηθοποιού, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο νέο της βιβλίο που αναμένεται να προκαλέσει σάλο με τις ερωτικές του ιστορίες. Δες εδώ!

Read More

And More