Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Έγιναν κουμπάροι! Φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Γιάννας Παναγοπούλου!

Στην καρδιά του Κολωνακίου, η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και διαιτητή της FIFA, Γιάννη Σταυρίδη! Κουμπάροι στον ρομαντικό γάμο του ζευγαριού έγιναν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι με μεγάλη χαρά πάντρεψαν την γνωστή ποινικολόγο και τον άντρα της ζωής της.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, παρουσία της οικογένειας του, στενών συναδέλφων και αγαπημένων του φίλων. Αμέσως μετά, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου όλοι μαζί γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η νύφη έχουν συνεργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές της παρουσιάστριας, σε μεγάλες υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο! Πλέον εκτός από συνεργάτιδες είναι και κουμπάρες! Τόσο ο γάμος όσο και η γαμήλια δεξίωση κινήθηκαν σε ρομαντικό ύφος, όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί η νύφη και ο γαμπρός.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο:

Η Τατιάνα επέλεξε ένα mermaid maxi φόρεμα με εντυπωσιακά lazer cuts στις τιράντες της σχεδιάστριας Αnna Veneti και ήταν so chic! To σύνολο της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια Ιmanoglou από λευκόχρυσο και πολύτιμους λίθους και κομψά πέδιλα Αquazurra.

Η Γιάννα Παναγοπούλου θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της και τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία!

Η νύφη φτάνει στην εκκλησία

Στο πλευρό των γονιών της που πάντρεψαν το ζευγάρι ήταν και η Λυδία Ευαγγελάτου

To love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν μερικά χρόνια, όταν ο Γιάννης Σταυρίδης έτυχε να δει την μέλλουσα σύζυγό του να υπερασπίζεται τηλεοπτικά μια από τις δικαστικές της υποθέσεις σε ένα από τα ταξίδια του από την Αμερική στην Ελλάδα, όπου ταξιδεύει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η γνωριμία δεν άργησε να έρθει και γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ένα τρυφερό ειδύλλιο που οδηγήθηκε… στα σκαλιά της εκκλησίας!

Read More

And More