Θ. Αθερίδης: “Με την Σμαράγδα ακολουθούμε άλλους δρόμους!”

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για τον έρωτα, για το πάθος του με τον αλκοολισμό που κατάφερε να νικήσει, αλλά και τον χωριστό δρόμο που τράβηξε με την Σμαράγδα Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός θεωρεί εφιαλτικό το να είσαι συνέχεια ερωτευμένος: “Όχι ότι δεν κρατά (ο έρωτας), αλλά είναι εφιαλτικό και εξαντλητικό να είσαι συνέχεια στη δινή ενός πάθους, γιατί δεν έχεις σημείο αναφοράς σε τίποτε άλλο. Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Οπότε λογικά αν είσαι μονίμως παθιασμένος και ερωτευμένος, η υπόλοιπη ζωή σου δεν θα προχωρά. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή…”

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθεί όλα αυτά τα χρόνια στο αλκοόλ από τη στιγμή που κατάφερε να νικήσει το πάθος του με τον αλκοολισμό: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κόψω ακόμη το άλλο μου πάθος, το τσιγάρο. Δεν επιχειρώ καν να μπω στη φάση της στέρησης. Έχω αφήσει και κάτι να με τρώει.”

Τέλος μίλησε για τους χωριστούς δρόμους που τράβηξε με την Σμαράγδα Καρύδη ύστερα από 8 χρόνια: “Πριν βρεθούμε ο ένας στον δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύουμε μια εποχή χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος.”

Read More

And More