Θ. Μαραντίνης: ”Η γυναίκα μου είναι πολύ σέξι. Kαλά κάνει και φωτογραφίζεται!”

Ο τραγουδιστής των Onirama και σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης, που αυτό το διάστημα κάνει περιοδείες με το συγκρότημά του, εξέφρασε τον θαυμασμό του, καθώς και το πόσο πολύ περήφανος είναι για τη σέξι φωτογράφισή της για το περιοδικό ”Nitro”!

Σε δήλωσή του στην κάμερα του Star, χωρίς να έχει κόμπλεξ ή κάποιο πρόβλημα με την απόφαση της συζύγου του, ο Θοδωρής είπε: ”Είναι μια πάρα πολύ ωραία φωτογράφηση και μπράβο της! Τι να ζηλέψω; Τη φωτογράφιση; Όχι, αν είναι δυνατόν! Η γυναίκα μου είναι πολύ όμορφη και πολύ σέξι γυναίκα και καλά κάνει και φωτογραφίζεται.”

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα των περιοδειών του και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, που δεν θα του αφήσουν τα περιθώρια να κάνει πολλές μέρες διακοπές, ο Θοδωρής είπε: ”Κατανοούμε τις συνθήκες της δουλειάς και προσπαθούμε να συνδυάσουμε και τις διακοπές μας μαζί με τη δουλειά μας… (Επόμενοι σταθμοί) Θεσσαλονίκη, Πάρος, Κιλκίς και Σαλαμίνα είναι μερικοί από τους προορισμούς…”

”Είμαι ο Θοδωρής και παίζω ό,τι βρω μπροστά μου”, είπε στο τέλος της συνέντευξης ο Θοδωρής Μαραντίνης, αποκαλύπτοντας ότι μπορεί να παίξει όλα τα μουσικά όργανα…

Read More

And More