Θεοδωρίδου – Γονίδης: Διασκέδασαν στο Μαζωνάκη! Το φιλί που συζητήθηκε!

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξαν να διασκεδάσουν στο NAΪΤ και στον φίλο τους Γιώργο Μαζωνάκη.

Η φιλία του Γιώργου και του Σταμάτη κρατάει χρόνια… Μόλις ο τραγουδιστής είδε τον Σταμάτη , κατέβηκε από το stage και του έδωσε το μικρόφωνο!

Ο Σταμάτης άρχισε να τραγουδά και ο Γιώργος και ο Μαζωνάκης χόρευε! Στη συνέχεια χόρεψαν κι οι δύο μαζί. Όπως φάνηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης χάρηκε τόσο πολύ που έβλεπε το φίλο του που του έσκασε ένα φιλί στο στόμα!

Φυσικά το μικρόφωνο το πήρε και η Νατάσα και τραγούδησε!

Το ΝΑΪΤ, είναι το καινούργιο liveclub της Ιεράς οδού που δημιουργήθηκε με τελείως… «Μαζωνακικέςπροδιαγραφές»: τo stage στο κέντρο, το κοινό αγκαλιά με τον καλλιτέχνη …

Stage: ένας χρυσός δίσκος βινυλίου, δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση κοντράροντας με τη μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική του χώρου.

Το άρωμα ρομαντισμού και νοσταλγίας διαπερνά σε μεγάλο βαθμό τη φετινή άποψη του Κωνσταντίνου Ρήγου στον οποίο ανήκει για μια ακόμη φορά το Concept.

Η Τάμτα ανεβαίνει φέτος μαζί με τον Γιώργο στο stage του ΝΑΪΤ με τη δική της εκρηκτικότητα ανεβάζει ακόμη παραπάνω τους σφυγμούς.

Το σχήμα συμπληρώνεται με ένα djgroup, με τον djC.Tod και 4 ενδιαφέρουσες φωνές, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Νικόλα Ραπτάκη (τραγουδιστής των PaleFaces), τον Κωνσταντίνο Φραντζή και την Άννυ Ξαντινίδου.

Read More

And More