Τί απαντά η S. Μπαλτζή σε όσα λένε για τη σχέση της με τον Γ. Λάτσιο;

Η εναλλακτική τραγουδίστρια και συνθέτης που λένε πως “έκλεψε” την καρδιά του Γιάννη Λάτσιου απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον διευθυντή προγράμματος του Ant1 και μίλησε για τη ζωή της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Πρωινή Μελέτη¨, η Sunny Μπαλτζή αποκάλυψε πως έπαθε σοκ όταν είδε όλα τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για εκείνη. “Ζω σε ένα μικρόκοσμο όπου οι μεγάλοι ασχολούνται με ιδέες, οι μέτριοι με τα γεγονότα και μικροί με τους άλλους. Εγώ, οφείλω να σεβαστώ τον εαυτό μου και να συνεχίσω κανονικά”, είπε και πρόσθεσε: “Έπαθα ένα μικρό σοκ με τα όσα ακούστηκαν. Εγώ θα συνεχίσω να ζω κανονικά, όπως και πριν δεν αλλάζει κάτι.”
Σε όσους μιλούν για ένα αταίριαστο έρωτα, η ίδια απάντησε: “Δεν υπάρχουν αταίριαστοι έρωτες” και συμπλήρωσε: “Από όλα τα δημοσιεύματα θέλω να κρατήσω το “ανερχόμενη τραγουδίστρια”, το “μοντέλο” και το “20χρονη”. Αυτό θέλω να το θυμούνται!”. Η ίδια μάλιστα, έσπευσε να διευκρινήσει ότι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα έντυπα δεν φαινόταν η ίδια αλλά το χέρι της. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει στο αν υπάρχει τελικά ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιάννη Λάτσιο.
Ακόμη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η ίδια αναφέρθηκε στην κορούλα της και δήλωσε: “Είμαι μαμά και κάνω τυπικά πράγματα. Είμαι ένα απλός άνθρωπος, δεν φοράω όλα αυτά τα gothic που λένε στην καθημερινή μου ζωή”.
Τέλος, για την επαγγελματική της πορεία, η Sunny δήλωσε: “Σε όλη μου τη ζωή μιλούσα με τραγούδια. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω”.

Read More

And More