TLIFE Ρεπορτάζ: Τι κάνουν οι Καραμεροχαριτάτοι με τα γαϊδουράκια;

Εικοσιπέντε κορυφαίοι motocross αναβάτες, 25 πεισματάρικα γαϊδουράκια και το μοναδικής ομορφιάς βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, είναι τα συστατικά της πιο ανατρεπτικής, διασκεδαστικής και ταυτόχρονα γεμάτης προκλήσεις off-road αναμέτρησης, που επιστρέφει για τρίτη φορά! Σήμερα, το Red Bull Donkey Cross ταξίδεψε σ’ έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Πήλιο και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα.

Πηδώντας από τη σέλα στο σαμάρι, άνθρωποι από τον ακλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσά τους και οι Καραμεροχαριτάτοι, καλούνται ν’ αποδείξουν όχι μόνο τη δεξιότητά τους στην οδήγηση, αλλά και τη «γαϊδουρινή» υπομονή τους, χαλιναγωγώντας τα γαϊδουράκια για να φτάσουν στον τερματισμό.

Για ν’ αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, οι αναβάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο την προκαθορισμένη διαδρομή συνολικού μήκους 8400χλμ. με μηχανές, μέσα σε καλντερίμια και δύσβατα μονοπάτια, αλλά και να αλλάξουν το τεχνικά προηγμένο όχημά τους, με το πιο hardcore όχημα της ιστορίας, το γαϊδουράκι διανύοντας διαδρομή συνολικού μήκους 5250χλμ.!

Ακολουθώντας πιστά τα «μαθήματα οδήγησης γαϊδουριού» που θα παραδόσουν οι αγωγιάτες και με δεδομένο ότι οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας στα «καθαρόαιμα» τετράποδα θα επιφέρει αποκλεισμό, οι off-road αναβάτες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο, αλλά και την πρώτη θέση στη μαγευτική θέα από το «μπαλκόνι του Πηλίου».

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Ο Σπύρος με μαθητές από το Αίγιο!

Γυναίκα οδηγός motocross από την Ρουμανία!

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου

Read More

And More