Το φωτογραφικό άλμπουμ από το “Νησί”! Καρέ καρέ όλες οι σκηνές που μας καθήλωσαν!

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολυσυζητημένες και ακριβές παραγωγές των τελευταίων χρόνων, που κατόρθωσε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας λεπτό της μετάδοσής της. Ο λόγος για το “Νησί” που έκανε τους τηλεθεατές να συγκινηθούν και τα μηχανάκια της AGB να “χτυπήσουν “ κόκκινο.

Βασισμένο στο best seller της Victoria Hislop, το “Νησί” ήταν η έκπληξη του φετινού χειμώνα που μας κράτησε πιστούς στο ραντεβού μας με το σταθμό κάθε Δευτέρα βράδυ. Με αφορμή λοιπόν, το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς, που έριξε αυλαία χθες το βράδυ, το TLIFE συγκέντρωσε τις πιο δυνατές στιγμές από το “Νησί” και στις θυμίζει μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Όλα ξεκίνησαν στην Πλάκα, όπου ζούσε η οικογένεια Πετράκη με τις δυο κόρες της, την Μαρία και την Άννα. Η Μαρία, η μεγαλύτερη κόρη του Γιώργη και της Ελένης, είναι ήσυχη, υπομονετική κι ευγενική, ενώ, η Άννα είναι ανυπότακτη, εγωίστρια και πιο εγωκεντρική.

Όταν η μητέρα τους Ελένη διαπιστώσει ότι έχει λέπρα και φύγει για τη Σπιναλόγκα, τα δυο κορίτσια αναγκάζονται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Ο Ελένη θα μείνει στο “Νησί” με τον Δημήτρη, τον μικρό Μάνο Τσαγκαράκη που μάγεψε από την πρώτη εμφάνισή του και λίγο καιρό αργότερα ο ξαφνικός χαμός της θα τους “βυθίσει” όλους στο πένθος. Ωστόσο, τα πράγματα στο “Νησί” αρχίζουν να φτιάχνουν με την εμφάνιση του νέου προέδρου.

Μόλις 8 χρόνια μετά το θάνατο της Ελένης τα κορίτσια μεγαλώνουν και εμφανίζονται πιο όμορφα από ποτέ. Κοκέτα από μικρή η Άννα θέλει να τραβά πάντα τα βλέμματα κι έτσι κάνει όταν γνωρίζει τον Ανδρέα Βανδουλάκη, τον γιο του πλούσιου μεγαλοκτηματία που την ερωτεύεται και την παντρεύεται.

Το ανήσυχο πνεύμα, όμως, της Άννας δεν την αφήνει να ησυχάσει. Γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον της για τον άντρα της και θα ερωτευτεί τον ξαδελφό του Μανώλη. Εκείνος θα αρραβωνιαστεί, όμως, την αδελφή της…

Ο αρραβώνας δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού αρρώστια χτυπά για δεύτερη φορά την πόρτα της οικογένειας του Γιώργη, ο οποίος θα μεταφέρει ξανά, ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα στη Σπιναλόγκα.

Η Μαρία θα ξεκινήσει τη νέα της ζωή στο “Νησί” και εκεί θα γνωρίσει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του γιατρού Κυρίτση. Κοιτάζοντας την πλάκα από μακρια, η Μαρία ονειρεύεται μια άλλη ζωή, από αυτή που έχει στη Σπιναλόγκα. Μια ζωή που της χαρίζει τελικά ο γιατρός, με το φάρμακο για την ίαση της λέπρας.

Στην απέναντι όχθη, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα έχει αφήσει. Ο Μανώλης θαμπωμένος από την Άννα, ξεκινά μια παράλληλα ερωτική ιστορία μαζί της, πίσω από την πλάτη του άντρα της. Ο ίδιος μάλιστα, θα φθάσει μέχρι και στο να γίνει νονός του παιδιού της Άννας, του οποίου είναι και ο πραγματικός πατέρας.

Στο “Νησί” πάλι, αν και στην αρχή υπήρχε απόγνωση, όπως η στιγμή που η Ηλέκτρα, η κοπέλα του Δημήτρη κάνει απόπειρα να αυτοκτονήσει, γρήγορα έρχεται η ελπίδα και η αισιοδοξία. Το φάρμακο βρέθηκε και οι λεπροί γίνονται καλά και επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Το γλέντι και η χαρά του Γιώργη είναι μεγάλη, όταν βλέπει την Μαρία, αλλά δεν γνωρίζει ότι το ίδιο βράδυ, θα κρατήσει στην αγκαλιά του το άψυχο κορμί της Άννας, που θα σκοτώσει ο Ανδρέας.

Η οικογένεια διαλύεται για μια ακόμη φορά. Η Άννα πεθαίνει, ο Μανώλης εξαφανίζεται και ο Ανδρέας μπαίνει στη φυλακή και πεθαίνει εκεί. Η Μαρία θα παντρευτεί τον γιατρό Κυρίτση και θα πάρει κοντά της την Σοφία την κόρη της Άννας.

Λίγα χρόνια μετά η 17χρονη Σοφία μαθαίνει την αλήθεια για την οικογένειά της και ρίχνει μάυρη πέτρα πίσω της, μέχρι η κόρη της Αλέξις να την κάνει να επιστρέψει ενήλικη πια στην Κρήτη και να νιώσει τη… λύτρωση!

Read More

And More