Το Loquita Challenge της Μαίρης Συνατσάκη είναι το βίντεο που πρέπει να δεις σήμερα!

Ήταν τέλη Ιουλίου όταν ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόκληση της Ελένης Φουρέιρα και με τη σειρά του προκάλεσε την κολλητή του, Μαίρη Συνατσάκη. Τετάρτη 7 Αυγούστου, η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber επιτέλους μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτό που περιμέναμε όλοι! Η Μαίρη χόρεψε το Loquita της Φουρέιρα και “έριξε” το Instagram. Η νέα μεγάλη επιτυχία της εκρηκτικής τραγουδίστριας, στην οποία συνεργάζεται με τον Claydee, έχει γίνει η viral μανία των ημερών, με πολλούς θαυμαστές της, αλλά και celebrities, να κάνουν loquita challenge ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία!

Η σειρά της Μαίρης ήρθε και στις 14:00 ακριβώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Loquita Challenge της! Η επιτυχημένη youtuber ήταν ξεκαρδιστική, γυρίζοντας ένα άκρως πρωτότυπο βίντεο και χορεύοντας ξέφρενα το viral τραγούδι… σε όλες τις γωνιές του σπιτιού της!

https://instagram.com/p/B03EnqYnSsD/

Φυσικά κάτω από την ανάρτηση της Μαίρης έκανε σχόλιο και η… Φουρέιρα! Η εκρηκτική καλλιτέχνιδα και ερμηνεύτρια του Loquita, έγραψε χαρακτηριστικά: “Τσιρίζω! Είσαι θεά!”.

Read More

And More