Το πάρτι της Α. Βίσση για τους θαυμαστές της! Δες βίντεο και φωτογραφίες

Το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης συνεχίζεται δυναμικά στο “REX” με την Άννα Βίσση να υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο φίλους και θαυμαστές.

Την περασμένη Παρασκευή είχε έναν ακόμη λόγο για να είναι χαρούμενη αφού στο μαγαζί βρέθηκαν τα αγαπημένα της παιδιά από το fannatics!

“Τι να πω σήμερα; Δε φαίνεται πόσο χαρούμενη είμαι; Γιορτάζετε 4 χρόνια, γιορτάζω 40! Δεν είχατε γεννηθεί… Σήμερα έχουμε ένα ιδιαίτερο πάρτι… Το καλύτερο fan club του κόσμου, το fannatics είναι εδώ! Είμαι πολύ περήφανη, πολύ χαρούμενη… Θα ζήσουμε μεγαλεία σήμερα!”.

Με αυτά τα λόγια η Άννα υποδέχτηκε τον κόσμο και για τις επόμενες 6 ώρες τα έδωσε όλα. Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, πάθος, κέφι, παλμό, συναίσθημα και κυρίως αγάπη!

Από τη βραδιά δεν έλειψαν και oι εκπλήξεις! Η αρχή έγινε με τη “γλυκιά συμμορία” του Soocre’, που μετέφερε το εργαστήριό της αποκλειστικά για τους fannatics και δημιούργησε live τις πιο fannatic καραμέλες! Ακολούθησε η κλήρωση με δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι που σχεδίασε η Σοφία Καρβέλα.

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη ήρθε από την ίδια την Άννα, που για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ερμήνευσε live το πιο δύσκολο, όπως είπε, τραγούδι της καριέρας της, το “Αυτή τη φορά”!

Το πάρτι έκλεισε με την Άννα να ερμηνεύει το “Δώδεκα” και να ευχαριστεί τους fannatics για την αγάπη τους!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More