Η Kate Moss βγάζει συλλεκτικά κραγιόν για τη Rimmel!

Ως beauty editor μεταξύ πολλών, πολλών άλλων πηγών έχω και τα ξένα sites ομορφιάς. Στα οποία sites ομορφιάς διαβάζεις για καλλυντικά που είναι παγκόσμια best seller, ενημερώνεσαι για αυτά, αλλά να που πολλά από αυτά (δις!) δεν έρχονται στην Ελλάδα. Αλλά εσύ τα θες τόσο πολύ που προσπαθείς να βρεις άκρη για online παραγγελίες ή κάθε φορά που εσύ ή κάποιος φίλος σου ταξιδεύει στο εξωτερικό δίνεις παραγγελίες (μαζί με αυτό το ικετευτικό βλέμμα…)!

Στην ίδια κατηγορία ανήκαν και τα Rimmel που ευτυχώς εδώ και κάποιους μήνες τα βρίσκεις σε επιλεγμένα Hondos Center (οι φίλου μου που ταξιδεύουν στο Λονδίνο συχνά μπορούν να ξεφυσήξουν από ανακούφιση). Το βρετανικό brand, λοιπόν, με διάσημα spokesperson και κυρίως την There is only one Kate and this is Moss (!) κλείνει τα 15 του χρόνια και σε συνεργασία με το top model λανσάρουν τέσσερα ολοκαίνουρια και συλλεκτικά κραγιόν με τίτλο Lasting Finish lipstick by Kate.

Oι τέσσερις αποχρώσεις από αριστερά είναι Muse Red, Retro Red, Rock n Roll Nude και Boho Nude και είναι όλες αγαπημένες της Kate!

Ποια είναι η δική σου;

Read More

And More