Τόμας Πρωτόπαπας: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του ηθοποιού που έφυγε άδικα στα 25 χρόνια του

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του “ξανθού βασιλιά” Τόμα Πρωτόπαπα έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες από την τελευταία φωτογράφιση που έκανε για το “Down Town” Κύπρου. Ο γνωστός ηθοποιός που άφησε την τελευταία του πνοή τόσο άδικα στα 25 του χρόνια, παραμένει πάντα “ζωντανός” στη μνήμη των αγαπημένων του προσώπων και των χιλιάδων θαυμαστών του.

Η είδηση του τροχαίου στην Αττική Οδό, στο οποίο ενεπλάκη σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, που προσευχόταν για 66 μέρες να γίνει καλά. Δυστυχώς, όμως, στις 21 Μαΐου και μετά από μια σκληρή μάχη, ο άτυχος Τόμας φεύγει από τη ζωή. Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα βυθίζονται στο πένθος. Ανάμεσά τους και το κορίτσι του, η Ιωάννα του…

Τώρα, τρία χρόνια μετά το μοιραίο, ο καλός του φίλος Γιώργος Πράσινος για πρώτη φορά δημοσιεύει όλα όσα του είχε αποκαλύψει ο Τόμας στην τελευταία συνέντευξη που του παραχώρησε μια μέρα πριν το τροχαίο. Οι δυο τους ήταν για χρόνια φίλοι και μετά το θάνατό του, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να παραμένει σιωπηλός. Τρία χρόνια όμως, μετά το θάνατό του τιμά τη μνήμη του αποκαλύπτοντας τη θετική πλευρά και την αισιοδοξία που είχε αυτό το 25χρονο παιδί που έφυγε τόσο ξαφνικά.

Η φωτογράφηση έγινε από την Ολυμπία Κρασαγάκη, ενώ από τα λόγια του Τόμας που ξεχωρίζουν ήταν τα εξής: “Σαν Τόμας θεωρώ ότι όταν έχεις τα φώτα πάνω σου -λόγω επαγγέλματος- έχεις δυο δρόμους να ακολουθήσεις: είτε το βλέπεις εγωιστικά και κοιτάς μόνο το συμφέρον σου, είτε χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη που έχεις για να δώσεις το καλό παράδειγμα, ευελπιστώντας ότι έστω και ένας θα σε μιμηθεί”.

Ενώ, πάντα φύσει αισιόδοξος, ο Τόμας είχε πει: “Αν δεν έχουμε αισιοδοξία, να τα παρατήσουμε όλα να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να περιμένουμε τον θάνατό μας. Η θετική μας σκέψη, η αισιοδοξία, η ελπίδα είναι αυτό που μας δίνει την ώθηση να κάνουμε πράγματα, ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο. Ελπίζοντας και ενεργώντας για το καλύτερο…”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί!

Read More

And More