Τρεις άντρες στη ζωή της Δ. Ματσούκα! Ποιος είναι ο νέος της έρωτας;

Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα την ήθελαν να παντρεύεται μέσα στον Αυγούστο με τον σύντροφό της, Φώτη Βαλλάτο.Το ζευγάρι συναντήθηκε σε μια συνέντευξη και μέσα σε δύο εβδομάδες είχαν αρχίσει να συγκατοικούν. Όσο για το γάμο τους:΄΄Μα δεν ήταν κάτι μυστικό, το ξέραμε όλοι οι φίλοι, δεν το έκρυβαν, απλώς δεν το ανακοίνωναν δημόσια. Ήθελαν να είναι περισσότερο σαν ένα μεγάλο πάρτι, ενώ και οι δύο έδειχναν πολύ ενθουσιασμένοι. Τι μεσολάβησε κανείς δεν ξέρει΄΄, λέει ο φίλος τους.

Την περασμένη Τετάρτη δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό, Hello φωτογραφίες με το νέο σύντροφο της Δήμητρας Ματσούκα, Φάνη Κλωνόπουλο σε παραλία της Πύλου. Το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν φιλιά στη θάλασσα.

/

/

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο θέμα” δεν θα δούμε άλλλες φωτογραφίες τους στα περιοδικά… Η σχέση τους κράτησε μόνο για λίγο. ” Ήταν ένας σύντομος έρωτας. Από νωρίς και οι δύο αντιλήφθηκν ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει και χώρισαν φιλικά”, λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Η γνωριμία της με τον Γιάννη Φιξ…

Πριν από ένα μήνα, η Δήμητρα Ματσούκα γνώρισε στο club restaurant Island τον Γιάννη Φιξ και αντάλλαξαν τηλέφωνα. Όταν εκείνη έμεινε μόνη τα τηλέφωνα “πήραν φωτιά” και μετά την περιπέτεια με τον Φάνη Κλωνόπουλο, η Δήμητρα Ματσούκα, παρέα με την αδερφή της, την τραγουδίστρια Μαρία Ματσούκα, πήγαν στη Μύκονο. Εκεί έχει νοικιάσει μια μονοκατοικία για το καλοκαίρι και ο Γιάννης Φιξ.

/

Στην αρχή οι δυο τους ήθελαν να κρύψουν τη σχέση τους και η ηθοποιός δεν εμφανιζόταν στα κοσμικά στέκια. Το περασμένο Σάββατο, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο εστιατόριο Interni της Μυκόνου. “Ο Γιάννης, η Δήμητρα και η αδελφή της Μαρία ήρθαν μαζί στο μαγαζί και κατευθύνθηκαν σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια. Ήταν πολύ προσεκτικοί, αλλά όλο το βράδυ μιλούσαν συνέχεια οι δύο τους. Όσο περνούσε η ώρα χαλάρωσαν και κάποια στιγμή την πήρε αγκαλιά. Στο τέλος έφυγαν μαζί”, λέει θαμώνας του μαγαζιού.

Λίγες μέρες μετά, την περασμένη Τρίτη, δείπνησαν στο εστιατόριο Kalita. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, η Δήμητρα Ματσούκα σηκώθηκε από το τραπέζι και φίλησε τον επιχειρηματία. Ήταν η πρώτη που του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά του.

Read More

And More