Τρίτο στεφάνι για την B. Spears;

Συνήθως λένε ”τρίτη και φαρμακερή”, αλλά στην περίπτωση της Britney Spears, μπορεί και να υπάρξει διάψευση του ρητού… Η δημοφιλής τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό την περασμένη Τετάρτη καθώς έφευγε από το γυμναστήριο.

Το περίεργο της υπόθεσης, όμως, είναι το υπέρλαμπρο και εκθαμβωτικό δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλο του ”γάμου” και που αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες και τα πρώτα δημοσιεύματα γύρω από τον επικείμενο – τρίτο – γάμο της Pop star με τον σύντροφό της Jason Trawick!

φωτό X17 online

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Spears φορά στο συγκεκριμένο δάχτυλο δαχτυλίδι… Στις 14 Μαΐου που είχε να κάνει μία συναυλία, δεν έκανε καμία προσπάθεια για να το κρύψει. H 29χρονη που στο τέλος αυτού του μήνα θα ξεκινήσει την περιοδεία της, δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι έχει ήδη πάρει γεύση και από τον γάμο – με τον 39χρονο William Morris – αλλά κι έχει κάνει και παιδιά, τον Sean Preston και τον Jayden James, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επαναλάβει και τα δύο…

Η Britney και ο Jason κλείνουν σύντομα 2 χρόνια σχέσης και ο έρωτάς του δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. ”Αισθάνομαι σαν να πίνω ένα μεγάλο ποτήρι από σπιτικό τσάι κατά τη διάρκεια μίας πολύ καυτής ημέρας… Ο Jason είναι καταπληκτικός με τους γιους μου. Είναι ο ήρωάς τους – τον κοιτάζουν και δείχνουν ότι τον θαυμάζουν πολύ!”, δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να δούμε… Θα ”φάμε” και τρίτη φορά κουφέτα από την Spears;

Read More

And More