Βανδή, Παπαρίζου, Πετρέλης, Θεοδωρίδου, Shaya: Υποψήφιοι στα Balkan Music Awards

Τα βαλκανικά βραβεία έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα μεγαλύτερα όνοματα από το χώρο της μουσικής με καριέρα σε όλες τις χώρες των βαλκανίων!

Ανάμεσα στους τραγουδιστές ξεχωρίζουμε φυσικά τα ελληνικά ονόματα που καταλαμβάνουν ένα γενναίο ποσοστό στις κατηγορίες! Παπαρίζου, Βανδή, Πετρέλης, Θεοδωρίδου, Shaya κάνουν μεγάλη επιτυχία στις γειτονικές χώρες και ταξιδεύουν την Ελλάδα μέσα από τα τραγούδια τους.

Υπάρχουν 16 κατηγορίες από τις οποίες το κοινό μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Φέτος, όμως, προστέθηκε άλλη μία κατηγορία με το βραβείο “Balkan Project”, το οποίο θα απονεμηθεί στην πιο επιτυχημένη συνεργασία καλλιτεχνών μεταξύ διαφορετικών βαλκανικών χωρών. Σ’ αυτή την κατηγορία υποψήφιος είναι ο Γιώργος Γιαννιάς για τη συνεργασία του με την Teodora στο τραγούδι “Za Τeb Zhiveya” (“Αυτό Eίναι Έρωτας”).

Στην κατηγορία “Καλύτερο τραγούδι στα Βαλκάνια από την Ελλάδα για το 2010” διαγωνίζονται

1. Έλενα Παπαρίζου – Αν ήσουν αγάπη


2. Mark F. Angelo feat Shaya – Far From Everyting


3. Θάνος Πετρέλης – Φιλότιμο


4. Δέσποινα Βανδή – Κομμάτι από την καρδιά σου


5. Νατάσσα Θεοδωρίδου – Τώρα θα πονάς


Οι νικητές στην κατηγορία “Καλύτερο Τραγούδι” θα εμφανιστούν για να τραγουδήσουν το νικητήριο τραγούδι στην τελετή απονομής των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων 2011.

Επιπλέον, η Δέσποινα Βανδή είναι υποψήφια στην κατηγορία “Καλύτερη Ερμηνεύτρια στα Βαλκάνια για το 2010”, ενώ ο Θάνος Πετρέλης στην αντίστοιχη κατηγορία. Από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου είναι υποψήφια και στην κατηγορία “Καλύτερο Video στα Βαλκάνια για το 2010” με το τραγούδι “Αν Ήσουν Αγάπη”.

Read More

And More