H Selena Gomez ετοιμάζει νέα συνεργασία με την Pat McGrath

Στην προ Pat McGrath εποχή ακούγαμε glitter και ο πρώτος συνειρμός που δημιουργούνταν στο μυαλό μας ήταν κάτι πολύ, πολύ κιτς. Και μετά ήρθε στην ζωή μας εκείνη, έντυσε με κόκκινο glitter τα χείλη των μεγαλύτερων μοντέλων για το show της DKNY και το glitter έγινε τάση.

Σήμερα, η ίδια ετοιμάζει ένα super glittery προϊόν και αυτή την φορά έχει και συμμάχους. Πιο συγκεκριμένα, την Selena Gomez και την Coach και παρακάτω μπορείς να δεις το teaser που ανέβασαν στα social για να μας δώσουν μια γρήγορη, κλεφτή ματιά για αυτή την συνεργασία!


“Είχα την πιο σπουδαία στγμή χθες με την εκθαμβωτική Selena Gomez. Ετοιμάζουμε ένα special project με την Coah!”, έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο instagram της. Όσον αφορά το ποιο θα είναι το προϊόν, δεν έχουμε ακόμη το παραμικρό έξτρα info αλλά είμαστε εδώ για να σε ενημερώνουμε!

Εν τω μεταξύ, είμαστε πολύ περίεργες να δούμε τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία που εμπλέκει την βασίλισσα του instagram, την βασίλισσα του μακιγιάζ και έναν top οίκο με δερμάτινα είδη. Σκέψεις;

LAST CHANCE INFO:
Δες εδώ βήμα- βήμα πώς να βάλεις glitter στα χείλη σου όπως μας έμαθε η Pat McGrath και όπως μας έδειξε στο TLIFE ο αγαπημένος μας beauty expert, Γιώργος Μαράσκας!

Read More

And More