Η Busy Phillips έβαψε τα μαλλιά της Michelle Williams ροζ!

Θα άφηνες ποτέ την καλύτερή σου φίλη να σου βάψει τα μαλλιά; Εγώ όχι. Η Michelle Williams, ναι. Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες η Michelle Williams και η Busy Philipps είναι κολλητές και η τελευταία έχει και πολύ ενδιαφέροντα stories. Και μέσα από αυτά μας έδειξε οοοοοοοοοοολη την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της κολλητής της, τα οποία και έβαψε ροζ! Yeap! Ή millennial pink για να σου ακούγεται κάπως πιο fresh- updated-ότι.

Για αρχή, ανέβασε ένα story που έδειχνε εκείνη να κρατάει ένα μπολάκι με ροζ υγρό και να ανακοινώνει πως πρόκειται να βάψει τα μαλλιά της Michelle Williams ροζ. Εκείνη δε, στέκονταν απλώς τρομαγμένη δίπλα της.

“Τα μαλλιά της Michelle θα βγουν το τέλειο millennial pink“, λέει εκείνη και η Michelle συμπληρώνει: “Θέλω όλα να είναι ροζ!”.

Λίγο αργότερα δείχνει την Michelle Williams να κοιμάται δίπλα της ενώ εκείνη λέει: “Τα μαλλιά της Michelle είναι ελαφρώς ροζ και εκείνη κοιμάται δίπλα μου! Μοιάζει με νεράιδα!”.

Δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω την διαφορά στα μαλλιά της Michelle Williams. Καταλαβαίνω, όμως, σίγουρα τους λόγους που όλες θα θέλαμε να έχουμε μια τέτοια κολλητή: για να πίνουμε κρασιά και να παίζουμε καλλυντικά μαζί της!

Read More

And More