Χ. Δάντης: “Τον άνθρωπο τον καταλαβαίνεις στο χωρισμό!”

Πιο χαρούμενος και ανανεωμένος φαίνεται ο Χρήστος Δάντης μετά τη γέννηση της κορούλας του, η οποία ήρθε για να του αλλάξει τη ζωή, όπως δηλωσε και ο ίδιος.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως αγαπά πολύ την συντροφό του Τζένη και το μωρό ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. “Είμαι πολύ ερωτευμένος. Την αγαπώ πάρα πολύ και δεν σας κρύβω ότι περάσαμε πολλά για να είμαστε μαζί. Και οι δυο θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι”, είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
Όσον αφορά το διαζύγίο του με την Φλώρα Θεοδώρου, ο Χρήστος Δάντης αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος. Το μόνο στο οποίο αρκείται να πει είναι ότι: “αν δεν χωρίσεις, δεν γνωρίζεις τον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν. Τον άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από το πώς συμπεριφέρεται σε ένα χωρισμό. Με την πρώτη μου γυναίκα, είμαστε ακόμα φίλοι. Αυτό δεν είναι τυχαίο”, δήλωσε .

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τα ναρκωτικά και εξομολογήθηκε πως δεν τα έχει δοκιμάσει ποτέ. “Έβλεπα γύρω μου να συμβαίνουν ολ΄αυτά και δεν υπήρχε περίπτωση να δοκιμάσω. Επίσης έχει να κάνει και με το πώς ζεις μέσα στην οικογένεια σου. Εγώ μεγάλωσα με το φόβο των ναρκωτικών. Για μένα ναρκωτικό ήταν η μουσική”, είπε και παραδέχτηκε ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή του που την είχε “ψωνίσει”. “Πέρασα μια φάση που ήμουν πολύ ψωνισμένος, σκληρός με τους άλλους. Έχω τσακωθεί με συναδέλφους. Νομίζω όμως ότι μου έχουν συγχωρήσει το ότι είμαι ευέξαπτος και παρορμητικός και έχω κάνει πολλά λάθη”.
Ακόμη, δεν απέκλεισε το γεγονός να τον δούμε μελλοντικά και σε κάποιο ριάλιτι, αφού το παρελθόν συμμετείχε ως κριτής στο “Fame Story”. Έχοντας συμμετάσχει στη Eurovision, διαπιστώνει ότι το μόνο που του έκανε ήταν κακό, καθώς όπως λέει “το τραγούδι μου είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, και για πρώτη φορά στη ζωή μου αμφισβητήθηκα για το ρεπερτόριο μου”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!”

Read More

And More