Χώρισαν Justin Timberlake – Jessica Biel! Μάθε γιατί

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel, χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο χωρισμός τους ήρθε, ύστερα από την παρουσία τους σε ένα… περίεργο πάρτι γενεθλίων. Εκπρόσωπος του ζευγαριού το επιβεβαίωσε λέγοντας: ”Το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να χωρίσει.”

Όλα ξεκίνησαν όταν η Jessica διοργάνωσε ένα πάρτι – έκπληξη για τον πρωταγωνιστή της ταινίας ”Social Network” κι έκανε μια ομιλία, που μάλλον έφερε σε αμήχανη θέση τον Justin. Οι φήμες ήθελαν, επίσης, το ζευγάρι να μην τα πηγαίνει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, από την ημέρα ειδικά που εκείνος εμφανίστηκε στα Oscar, έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του κι όχι την Jessica.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη MailOnline, η Jessica συγκινημένη σηκώθηκε να κάνει πρόποση στον αγαπημένο της τη βραδιά του πάρτι και γελώντας δυνατά ανακοίνωσε σε όλους ποια ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησε, ενώ – χαριτολογώντας – αποκάλυψε ότι σχεδόν τον καταδίωκε, προκειμένου να βγουν ένα ραντεβού.

Οι δυο τους, όπως ανέφερε στη συνέχεια η ίδια, είχαν ανταλλάξει αριθμούς σε βραδινή τους έξοδο το 2007, ο Justin παρέλειψε να της τηλεφωνήσει και λίγες μέρες μετά, η ίδια πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του, γεγονός που την έκανε να αισθανθεί σωστός κυνηγός, ευτυχώς όμως, εκείνος δεν άργησε να της τηλεφωνήσει και έτσι όλα τα παραπάνω παρέμειναν στην ιστορία.

Αφού τελείωσε τον αποκαλυπτικό της λόγο η Jessica, κατευθύνθηκε προς τον Justin για να του πει πόσα πολλά σημαίνει εκείνος για την ίδια. Τότε ο Justin της απάντησε: ”Ναι, Σκύλες!” κι αυτό φαίνεται πως έριξε την αυλαία της σχέσης τους. Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις τώρα, αλλά η Jessica είναι συντετριμμένη από τον χωρισμό τους.

Read More

And More