Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση μετά την καραντίνα! [pics]

Μπορεί να πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα, τώρα όμως ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και επιστρέφει σιγά σιγά στην παλιά daily routine της. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα που βίωσε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν εκείνη και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, αλλά τώρα έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην κανονικότητά της.

Το γνωστό ζευγάρι ήταν από τους πρώτους διάσημους που μίλησαν δημόσια για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, λίγο πριν ξεκινήσει η καραντίνα για όλη τη χώρα. Οι δυο τους ευτυχώς είναι πια πολύ καλά και αφού πέρασαν μεγάλο διάστημα κλεισμένοι στο σπίτι έχουν αρχίσει δειλά δειλά να επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους. Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα, παρόλο που τελείωσε η καραντίνα συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι και από το cosy μπαλκονάκι της.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες συναντήθηκε με τον καλό της φίλο και ταλαντούχο φωτογράφο Γιώργο Διαμαντή και έκανε την πρώτη επίσημη φωτογράφισή της μετά την καραντίνα. Η ίδια βέβαια και ο Σάκης Τανιμανίδης, όλο αυτό το διάστημα ανεβάζουν ερασιτεχνικές φωτογραφίες και video στο Instagram τους –που τραβούσαν ο ένας τον άλλον- αλλά τώρα η Χριστίνα έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση και δείχνει να είναι στα καλύτερά της.

Η σύζυγος του Mr Survivor, μάλιστα, μπορεί να αγχώθηκε όλη αυτήν την περίοδο με τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας, αλλά τώρα χαμογελά και πάλι, παραμένει ψύχραιμη και αισιόδοξη και είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα…

Χαμογελαστή, η Χριστίνα ανέβασε και στο instagram story της ένα Video με τον φωτογράφο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ένιωσε: “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”!

Και φυσικά τα μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν πολλά!

Φωτογραφίες: George Diamantis

Read More

And More