Ζέτα Μακρυπούλια – Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα! [pics]

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα μπήκε και επίσημα από σήμερα η Αθήνα, αφού στις 19:30 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, να δίνει το σύνθημα για την φωταγώγηση της πόλης και του εντυπωσιακού φυσικού δέντρου, που ήρθε ο Καρπενήσι και θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος.

Ο δήμος Αθηναίων είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία εντυπωσίασε με την λαμπερή, total black εμφάνισή της. Κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης ήταν η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της σε όσους έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση, ενώ φορώντας ένας λευκό κοστούμι, που αναδείκνυε άψογα τι σιλουέτα της, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν ακόμα η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas έδωσε τον ρυθμό.

Highlight της βραδιάς ήταν το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύνουν από σήμερα με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίζουν συναισθήματα και εικόνες.

Δες τις φωτογραφίες:

Ντόρα Μπακογιάννη

Κατερίνα Γκαγκάκη – Κωνσταντίνος Δέδες

Γιάννης Κουτράκης – Κική Τσόλκα

Idra Kayne

Ίαν Στρατής

Ίαν Στρατής

Κώστας Μπακογιάννης

Κώστας Μπακογιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια – Έλενα Παπαρίζου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More