Αλήθεια, πόσα (πολλά) παιδιά έχουν 8 διάσημοι και πολύτεκνοι γονείς;

Μεγάλη οικογένεια, μεγάλη αγάπη. Γιατί, κάθε μικρό πλασματάκι που έρχεται στον κόσμο αυτό, μόνο χαρούμενα και αγαπησιάρικα συναισθήματα γεννά. Τι συμβαίνει, όμως, όταν η αγάπη είναι τόσο μεγάλη που δεν χωρά στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού; Όταν, δηλαδή, η οικογένεια συνεχίζει να μεγαλώνει και οι γονείς να αποκτούν όλο και περισσότερα παιδιά; Αν και εσύ, αυτή την περίοδο (σ.σ. της καραντίνας) μένεις σπίτι μαζί με την πολύτεκνη οικογένεια σου, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ. Στην ίδια συνθήκη, βρίσκονται και αρκετά γνωστά σου πρόσωπα, που όσο είσαι μέσα, σε “ταξιδεύουν” με τους ρόλους, τα τραγούδια και τα έργα τους. Βέβαια, έχουν και μερικά τετραγωνικά περισσότερα από εμάς…

Τι λες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά, στις πιο “μεγάλες” οικογένειες της βιομηχανίας του θεάματος;

Eddie Murphy

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eddie Murphy (@theeddiemurphyshow) στις

Στο πιο υψηλό βάθρο της στήλης αυτής, συναντάμε τον πιο αστείο ηθοποιό του Hollywood. Ο stand – up comedian που κατάφερε να ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από δέκα παιδιά, διαφορετικών ηλικιών, με την αγάπη του για την πατρότητα να μην έχει τέλος. Λες το 2020 να του φέρει το ενδέκατο στη σειρά; Πόσα παιδικά δωμάτια να έχει στο σπίτι του;

Madonna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Ποιος είπε ότι μία τόσο μεγάλη καριέρα δεν μπορεί να ισορροπήσει με μία εξίσου μεγάλη οικογένεια; Πάντως, όχι η Madonna. Μετά από πολύκροτα διαζύγια και χωρισμούς που έφεραν τα παιδιά στα φώτα της δημοσιότητας, σήμερα η Βασίλισσα της Pop ζει γαλήνια με τα έξι της παιδιά.

The Beckhams

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C & M (@mae_lavie) στις

Ποιος να μας έλεγε, στα μέσα της δεκαετίας των 90s, ότι το Spice Girl της Βρετανίας και ο άσσος του ποδοσφαίρου μετά από 25 περίπου χρόνια, θα μετρούσαν τέσσερα παιδιά και θα είχαν δημιουργήσει μία τόσο δεμένη οικογένεια… Πάντως, το πρωινό τραπέζι είναι πάντα γεμάτο!

Kim Kardashian & Kanye West

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Όταν ανακοινώθηκε η σχέση αυτή, κανείς δεν πίστευε ότι θα αντέξει στο χρόνο. Πόσω μάλλον, ότι το 2020, θα παίζουν στο μοντέρνο τους σπίτι με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους.

Billie Ray Cyrus

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus Israel🎸 (@mileycyrus.israel) στις

Μπορεί εσύ να γνωρίζεις μόνο τη Miley και το μπαμπά της, όμως, ο βασιλιάς της Country έχει μία αρκετά μεγάλη οικογένεια. Έξι άκρως καλλιτεχνικά παιδιά ήρθαν στον κόσμο αυτό μεταξύ των 80s και 90s από δύο διαφορετικούς γάμους. Και ένα μεγάλο σπίτι στην California μόλις αγοράστηκε.

Angelina Jolie

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shiloh Jolie Pitt (@shiloh06) στις

Έχει το δικό της τρόπο να ανατρέφει τα παιδιά της και να μεγαλώνει αρμονικά την οικογένεια της. Πριν γεννήσει με φυσιολογικό τρόπο τα αγαπημένα της δίδυμα, το 2008, η αγάπη της για τη μητρότητα οδήγησε την πετυχημένη ηθοποιό και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως να υιοθετήσει πέντε παιδιά. Σύνολο; επτά.

Bruce Willis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Ο πιο cool μπαμπάς της καραντίνας μετρά πέντε κόρες: τρεις από το πρώτο του γάμο με τη Demi Moore και δύο από την τωρινή του σύζυγο. Πάντως, και οι επτά μένουν σπίτι με τεράστια επιτυχία εδώ και 40 ημέρες.

Jamie Oliver

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) στις

Αγαπά τη μαγειρική, αλλά, πλέον, και να δοκιμάζει νέες συνταγές, για να έχει τα παιδιά του στα πούπουλα. Άλλωστε, το να έχεις για μπαμπά έναν από τους πιο ταλαντούχους chefs παγκοσμίως, μόνο γλυκά (συναισθήματα) μπορεί να δημιουργήσει. Με πέντε παιδιά στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι οι κουζίνες “παίρνουν” φωτιά.

 

And More