H Hailey Baldwin βγάζει δική της σειρά μακιγιάζ!

Υπάρχει αυτή η τριάδα: Kendall JennerGigi HadidHailey Baldwin. Και αυτή η τριάδα είναι που ασκεί την μεγαλύτερη beauty & fashion επιροή ΤΩΡΑ οπότε και ότι φοράνε- υποστηρίζουν- ανεβάζουν στα social γίνεται sold out μέχρι να πεις it girl!

Ακριβώς, δηλαδή, ότι πρόκειται να γίνει και με την ολοκαίνουρια σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζει η Hailey Baldwin και για την οποία μας ενημέρωσε μέσα από το instagram της. Δες παρακάτω…


Κάτω από αυτή την photo η Hailey Baldwin έγραψε:”Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την ModelCo που αφορά σε μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ!”.

Μερικές λεπτομέρειες για την σειρά αυτή είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, ότι θα αποτελείται από 25 προϊόντα όπως παλέτες, κραγιόν, eyeliner, highlighters και ότι άλλο βάζει ο νους σου.

Η ίδια, μιλώντας στο αμερικάνικο Grazia είπε τα εξής: “Πάντα μου άρεσε ο κόσμος της ομορφιάς και είμαι ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω την δημιουργικότητά μου! Και μου αρέσει επίσης πολύ που οι fans μου θα μπορούν να δημιουργήσουν κι εκείνοι τα beauty looks που αγαπώ!”.

Κι ένα τελευταίο info: με δεδομένο ότι οι fan της Hailey Badlwin είναι κυρίως κορίτσια στην εφηβεία αλλά και ότι η σειρά απευθύνεται σε αυτές τις ηλικίες οι τιμές θα κυμαίνονται από 25 έως 55 αυστραλιανά δολάρια, δηλαδή από 16 ευρώ έως 37, ώστε να μπορεί να το αποκτήσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Read More

And More