Αυτή η εταιρία καλλυντικών λανσάρει ένα προϊόν μαλλιών εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Η μια περίπτωση είναι ο Donald Trump. Η άλλη είναι τα μαλλιά του τα οποία κάνουν καριέρα από μόνα τους. Γιατί έχουν αυτό το χρώμα και αυτή την υφή (φαντάζομαι) που κανείς δεν μπορεί να τους… αντισταθεί και σίγουρα όχι οι εταιρίες καλλυντικών (ξεκάθαρη ειρωνία).

Μιλώντας για εταιρίες καλλυντικών, τώρα, τα Lush Cosmetics που α) είναι διάσημα για τα bath bombs τους και που β) αξίζει να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να τα δεις, μόλις λάνσαραν ένα προϊόν μαλλιών το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump. Και μάλλον τον… κοροϊδεύει!

Η βρετανική εταιρία, λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από ζεστά έλαια μαλλιών. Ένα από τα πέντε αυτά έλαια λέγεται Yuge και για το λανσάρισμα του επιστρατεύτηκε “ένας άντρας με πορτοκαλί πρόσωπο και μικροσκοπικά χεράκια”. Ποιος (άλλος) μπορεί να είναι αυτός ο άντρας;

To έλαιο αυτό (το βλέπεις παραπάνω στην στέρεη και παρακάτω στην υγρή μορφή του) είναι για να προσθέτει όφκο στα μαλλιά και να τα κάνει να είναι απαλά χάρη σε συστατικά όπως θαλασσινό αλάτι και λάδι jojoba.

Το συγκεκριμένο προϊόν λανσαρίστηκε την ίδια περίοδο που το brand ξεκινάει την νέα επικοινωνία του με το σύνθημα “We believe” με quotes όπως “Πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να απολαμβάνουν την ελευθερία της μετακίνησης τους σε όλο τον κόσμο και εμείς ως Lush Cosmetics υπερασπιζόμαστε την αποδοχή της διαφορετικότητας!”.

Και φυσικά, για κάποιον που ξέρει τα Lush ξέρει πως όλα αυτά ισχύουν 100%! Και επίσης πως ο Donald Trump δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ποτέ και για κανένα λόγο πηγή έμπνευσης για μια τέτοια εταιρία. Σίγουρα όχι με την καλή έννοια.

Read More

And More