Αυτός ο ουρακοτάγκος πλένει το πρόσωπό του κάθε πρωί! Βίντεο!

Έχω ξοδέψει το 1/10 της ζωής μου γράφοντας και προσπαθώντας να σε πείσω να καθαρίζεις το πρόσωπό σου ευλαβικά πρωί και βράδυ. Γιατί μόνο έτσι (ok, και φορώντας και τις κρέμες σου) θα έχεις το πρόσωπο που θες μεγαλώνοντας και δεν θα ξυπνήσεις μια μέρα γεμάτη ρυτίδες.

Τώρα, αν δεν μπορείς να το κάνεις ή βαριέσαι ή ό,τι σκέψου πως υπάρχει ένας ουρακοτάγκος που πλένει το πρόσωπό του κα-θη-με-ρι-νά (και μόλις συνέταξα αυτή την πρόταση!).

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Dawn που σημαίνει Ανατολή, ζει σε ζωολογικό κήπο και το βίντεο ανέβασε στο Imgur ένας εργαζόμενος εκεί. Επίσης, η ιστορία πίσω από το πώς ξεκίνησε η Dawn να πλένει κάθε πρωί το πρόσωπό της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: η Dawn τρώει για πρωινό μπανάνα με εξαίρεση κάποιες φορές που της σερβίρουν πορτοκάλια τα οποία πετάει πάνω τους μέχρι να φέρουν την μπανάνα της. Κάθε φορά που το έκανε αυτό οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου έπλεναν το πρόσωπό τους και έπειτα σκουπίζονταν με πετσέτες. Μια μέρα απλώς έκλεψε μια πετσέτα και ξεκίνησε να το κάνει στον εαυτό της!

Δες το βίντεο παρακάτω…

Φοβερό!

Read More

And More