Gwen Stefani! “Με πιάνει κατάθλιψη όταν δεν μπορώ να χωρέσω στα ρούχα μου”

Τη θυμάσαι όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 τραγουδούσε το Don’t Speak και έγραφε μουσική ιστορία; Ροζ κοντό μαλλί, στρας στη μύτη και πιο punk/rock look τότε, μοδάτα σύνολα με glam αξεσουάρ σήμερα! Η εμφάνισή της ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεγμένη τόσο στιλιστικά, όσο και σε ό,τι αφορά στη φυσική της κατάσταση. Η τραγουδίστρια των No Doubt (Ω, ναι το συγκρότημα είναι και πάλι ενωμένο και ενεργό!) ήθελε πάντα να δείχνει όμορφη και σέξι… απλά και μόνο για να θρέφει τη ματαιοδοξία της! Ναι, ναι το παραδέχεται, αλλά και το υποστηρίζει ταυτόχρονα.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της στη διατροφή και τη γυμναστική; Τι είναι αυτό που την κάνει να δείχνει τόσο σέξι σήμερα στα 42 της;

Bιολογική… Διατροφή
H ίδια ισχυρίζεται πως δεν ήταν από τις τυχερές. Μάλιστα χαρακτηρίζει τον εαυτό της στην εφηβεία ως “παχουλό παιδί”! Το αποτέλεσμα είναι να είναι αρκετά αυστηρή στη διατροφή της. “Έπρεπε να παλέψω σκληρά για να αποκτήσω ένα… σέξι σώμα” έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Δεν κάνει δίαιτα, αν αυτό αναρωτιέσαι, όμως τα βιολογικά προϊόντα που επιτρέπει στον εαυτό της μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Το βασικό της μέλημα λοιπόν είναι, φρέσκα, βιολογικά και τοπικά προϊόντα για να είναι σίγουρη για την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία. Πριν από κάθε συναυλία εκτός από αμέτρητα μπουκάλια μεταλλικό νερό, η λίστα με τα τρόφιμα που απαιτεί να έχει στο καμαρίνι της είναι η εξής:

2-3 συσκευασίες γάλα σόγιας

Τσάι με βιολογικό μέλι και φρέσκο λεμόνι

Ποικιλία φρέσκων βιολογικών λαχανικών: Αγγούρι, παντζάρια, καρότα, σπανάκι, σέλερι, μαϊντανό

1 μπολ βιολογικά ανάλατα κάσιους

1 μπολ βιολογικά ανάλατα αμύγδαλα

Ποικιλία φρέσκων φρούτων – μπανάνες, μήλα, αχλάδια, πεπόνια, τροπικά φρούτα, δαμάσκηνα

Το κίνητρό της… η ματαιοδοξία

Η Gwen είναι αν μη τι άλλο ειλικρινής! Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχθεί πως η ματαιοδοξία της είναι εκείνη που την διατηρεί σε φόρμα! “Θα μου άρεσε να μην έχω κανόνες και να τρώω ότι θέλω, αλλά έμαθα τόσα χρόνια πως με πιάνει κατάθλιψη κάθε φορά που δεν μπορώ να χωρέσω στα ρούχα μου. Και αν απογοητεύσω τον εαυτό μου και εμφανιστώ στη σκηνή χωρίς να είμαι στα καλύτερά μου, δεν είναι διασκεδαστικό” εξηγεί.

G.I.Gwen! Εξάσκηση όπως ένας άνδρας
Η front woman των No Doubt δεν είναι όπως οι άλλες γυναίκες της showbiz. Όχι, στο πρόγραμμα γυμναστικής της δεν υπάρχει η yoga και η Pilates. Η Gwen γυμνάζεται σαν άνδρας: σηκώνει βάρη, κάνει box και πολύ καρδιαγγειακή άσκηση. Αν είσαι fan της θα την έχεις δει να πέφτει και να κάνει push ups κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Το πρόγραμμά της σκληρό και απαιτητικό. Γι’ αυτό έχει στο πλευρό της τον personal trainer Gunnar Peterson που την προπονεί όπως μια πρωταθλήτρια. Το μυστικό σύμφωνα με τον γυμναστή των επωνύμων είναι η έντονη καρδιαγγειακή άσκηση, με την οποία γυμνάζεται παράλληλα όλο το σώμα, καίει περισσότερες θερμίδες και δεν καταπονεί τις αρθρώσεις!

Αλλά και όταν δεν είναι υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της η Gwen δεν χάνει ευκαιρία για εξάσκηση. Μαζί με τον άντρα της, μουσικό Gavin Rossdale, και τα δύο τους παιδιά πηγαίνουν συχνά πυκνά για σκι στο χιόνι που φαίνεται να είναι το αγαπημένο τους άθλημα.

And More