Λάουρα Νάριες! Πώς έχασε 6 κιλά σε 3 μήνες;

Μπορεί το κορίτσι του Θέμου να έχει ωραίο, καλλίγραμμο σώμα, όμως έχει “μοχθήσει” για αυτό! Η Λάουρα αγαπάει το junk food, αλλά μαθαίνει να το περιορίζει! Αγαπά τις τηγανητές πατάτες, αλλά εύχεται να τις “σιχαθεί” κι αυτές όπως και τη σοκολάτα! “Πεθαίνει” για μια βουτιά στη θάλασσα τώρα το καλοκαίρι και χαλαρό τρέξιμο το καλοκαίρι!

Μάθε όλα τις τα μυστικά, όπως τα εμπιστεύθηκε στο TLIFE και πως κατάφερε να χάσει 6 κιλά σε 3 μόλις μήνες…

Ποια είναι η σχέση σου με αυτό που λέμε σωστή διατροφή;
Πλέον έχω καλύτερη σχέση από ότι είχα κάποτε! Και όταν λέω κάποτε, μιλάω και πριν 1.5-2 χρόνια. Μπορεί τότε να είχα τη νοοτροπία “έλα μωρέ, μια ζωή την έχουμε” ας το φάμε κι αυτό το κομματάκι πίτσα. Πλέον όμως κατάλαβα ότι είναι λάθος αυτό. Ναι οκ, τρώω ό, τι θέλω, αλλά τρώω με μέτρο. Θα φάω και την πατάτα μου την τηγανητή, θα φάω και την πίτσα μου, αλλά με πολύ, πολύ μέτρο. Πολλή προσοχή…

Πώς όμως συνέβη αυτό; Έφτασες σε σημείο να θέλεις να χάσεις κιλά;
Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν είχα συνηθίσει να βλέπω έτσι το σώμα μου, σε σχέση με το πως ήταν κάποτε! Είχα βάλει κάποια κιλάκια παραπάνω, δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ώστε το είχα πάρει απόφαση! Τότε είναι που είχα ξεκινήσει personal μαζί με τον Μάνο Γαλανό και μέσα σε 3 μήνες έχασα 6 κιλά, με σωστή διατροφή και πολύ δυνατή γυμναστική. Έχασα αυτά τα κιλά και αισθάνομαι πλέον κανονική.

Για να πετύχεις τον στόχο σου ακολούθησες συγκεκριμένη δίαιτα;
Μια πάρα πολύ συγκεκριμένη δίαιτα! Κοτόπουλο χωρίς λάδι ή αλάτι. Συγκεκριμένη ποσότητα ρυζιού, καθόλου υδατάνθρακες! Τα μακαρόνια ήταν απαγορευμένα τελείως! Είχα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που δεν επιτρεπόταν να το παρακάμψω γιατί αλλιώς θα έχανα και τον στόχο μου. Δηλαδή να είμαι κανονικά στα κιλά μου και να αισθάνομαι καλά σαν Λάουρα!



Πόσο δύσκολο είναι να μείνεις πιστή σε μια αυστήρη δίαιτα;

Από τη στιγμή που έχεις ένα στόχο και θέλεις οπωσδήποτε να τα καταφέρεις, νομίζω τίποτα δεν θα σε βγάλει από το στόχο σου. Εγώ μάλιστα επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να βγαίνουμε με φίλους για φαγητό τα βραδάκια, τους είχα ενημερώσει όλους. “Γεια σας! Κάνω διατροφή, μη με πάρετε τηλέφωνο για φαγητό!” Και με στήριζαν πάρα πολύ σε αυτό… Ακόμη και στο ΟΛΑ με στήριζαν! Όταν παράγγελναν φαγητό ήξεραν πως η Λάουρα έχει το δικό της. Με υποστήριζαν και χαίρομαι ιδιαιτέρως. Γιατί δεν φτάνει μόνο η δική σου θέληση, χρειάζεται υποστήριξη και από τους ανθρώπους γύρω σου.

Σήμερα φροντίζεις μόνη σου για τη διατροφή σου;
Τώρα “το ΄χω” μόνη μου! Έχω ακόμη τα tips του personal, αλλά επειδή είμαι sporty girl και δεν ήμουν ποτέ του υπερβολικού φαγητού, μπορώ να κρατιέμαι πιο άνετα και καταλαβαίνω το σώμα μου. Τι με πειράζει, τι θα με φουσκώσει! Οπότε ξέρω να το ελέγχω αυτό…

Και με το δύσκολο κομμάτι της συντήρησης; Πώς κατάφερες να μην πάρεις πίσω τα κιλά που έχασες;
Αυτό είναι πολύ σωστό. Είναι ένα απόλυτα ψυχολογικό κομμάτι. Από τη στιγμή που έφτασα στο στόχο μου, είμαι στα κιλά που θέλω να παραμείνω, από εκεί και πέρα δεν το χάνω. Δηλαδή και μισό κιλό να βάλω παραπάνω – δεν κάνω σαν υστερικιά – αλλά λέω: “Οκ. Έτυχε να βάλεις μισό κιλάκι! Τις επόμενες μέρες χαλάρωσε λιγάκι…” Προσπαθώ να το ισορροπώ. Από τη στιγμή που ξέρω πως είναι να έχεις τα 5 παραπάνω κιλά και να μην αισθάνεσαι καλά ψυχολογικά, θα προτιμήσω να κρατηθώ εκεί και να αποφύγω το γιο-γιο effect.

ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΛΑΟΥΡΑΣ

Υπάρχει κάποιο φαγητό στο οποίο δεν μπορείς να πεις όχι;
Δεν μπορώ να πω όχι στις πατάτες τηγανητές. Πολύ δύσκολα τις αποφεύγω. Ίσως να πιω πρώτα 3-4 ποτήρια νερό να φουσκώσω και να τις αποφύγω. Αυτή είναι η μοναδική αμαρτία που ίσως να συνεχίζω ακόμη να την κάνω κι ας είναι 10 το βράδυ. Πριν κάποια χρόνια ήμουν πολύ της σοκολάτας! Τώρα πλέον, αρχίζω να τη μειώνω. Ίσως την έχω σιχαθεί τόσο πολύ που έτρωγα, δεν ξέρω. Για χρόνια ίσως να “κατέβαζα” κι ένα κιλό σοκολάτας την ημέρα. Τώρα επειδή το έχω καταλάβει – πέρα από το σώμα – ότι για την υγεία δεν είναι πολύ καλό, πλέον την έχω μειώσει. Και να μου φέρεις σοκολάτα δεν θα τη φάω. Ίσως αυτό κάποια στιγμή να συμβεί και με τις πατάτες.

Μαγειρεύεις;
Μαγειρεύω! Έχω πλέον και ένα ειδικό μηχάνημα με το οποίος μπορώ να μαγειρεύω τα πάντα… και το καλό είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και ατμό. Είναι μια ευκολία να πατάω ένα κουμπί και τα μακαρόνια να γίνονται μόνα τους χωρίς να τα ανακατεύω. Με έχει βοηθήσει πολύ στη διατροφή μου…

Γνωρίζω πως σου αρέσει η γυμναστική και ασχολούσουν πάντα με αυτή!
Ναι παλιότερα ασχολούμουν πολύ με χορό. Παράλληλα με το χορό στη Γερμανία ήμουν σε ομάδα τένις, βόλεϋ, baseball. Έξω στους δρόμους με ποδήλατα – τα γόνατά μου είναι σκισμένα από τις πτώσεις! Τώρα η γυμναστική μου είναι πιο πολύ ο χορός και η κολύμβηση. Είναι ένα τεράστιο συν και το καλοκαίρι είναι ακόμη πιο ωραία. Τώρα πλέον το έχω πάρει απόφαση που θα το συνεχίσω και το χειμώνα.

Το έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω γραφτεί σε ένα κολυμβητήριο εδώ στη γειτονιά μου. Αν θέλω να κολυμπήσω, αντί να τρέχω στη θάλασσα, πετάγομαι για 1-2 ώρες κολυμπάω όσο χρειαστεί και επιστρέφω σπίτι. Η κολύμβηση γυμνάζει όλο το σώμα και αν είσαι πιασμένος πολύ ή κουρασμένος σε βοηθά. Και αν για παράδειγμα έχεις κάποιο πρόβλημα στα γόνατα σου και δεν μπορείς να κάνεις άλλες ασκήσεις – όπως εγώ που έχω τα γόνατά μου και δεν μπορώ να κάνω κάποιες ασκήσεις – στην πισίνα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Σε τι διέφερε το πρόγραμμα εξάσκησης με τον personal το τρίμηνο που ήθελες να χάσεις κιλά;
Ήταν τελείως διαφορετικό από ό, τι συνήθιζα. O personal trainer είχε φτιάξει ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τα δικά μου κιλά, σωματότυπο και διατροφή. Αυτό συμπεριλάμβανε πολύ τρέξιμο και συγκεκριμένες ασκήσεις για κοιλιά, γλουτούς, χέρια/πόδια κτλ. Τώρα πια γυμνάζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα. Το τρέξιμο βέβαια το καλοκαίρι το αποφεύγω, επειδή ζεσταίνομαι. Το προτιμώ το χειμώνα… μου αρέσει πολύ να τρέχω στο γήπεδο! Ψάχνω να βρω και κανένα στίβο εδώ γύρω να το κάνω σαν χόμπι.

Μετά από τόση συζήτηση, καταλαβαίνει κανείς πως δεν σε νοιάζει το Junk Food
Θα λιγουρευτώ και το σουβλάκι και τη σοκολάτα και το γλυκό αν βρεθούμε με φίλους. Αλλά δεν το αναζητώ τρελά! Δεν είμαι πολύ αυστηρή, τρώω τα πάντα! Απλά όλα με μέτρο. Μου αρέσει πάρα πολύ το Junk Food – αλήθεια το λέω – αλλά δεν το αναζητώ πλεόν τόσο πολύ. Ίσως να έχω χορτάσει από παλιότερα. Προτιμώ να μαγειρέψω κάτι σπίτι μου, που πέρα από πιο υγιεινό είναι και πιο οικονομικό!

Ποια Ελληνίδα έχει για εσένα το τέλειο σώμα;
Μου αρέσει πάρα πολύ το σώμα της Έλενας Παπαρίζου… Ο τύπος όμως του απόλυτα ωραίου και γυμνασμένου σώματος είναι η Κατερίνα Στικούδη, η οποία και για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο έχει ρίξει και πολύ δουλειά και της βγάζω το καπέλο σε αυτό. Έτσι όπως έχει φτιάξει το σώμα της είναι σύμφωνα με το δικό της σωματότυπο. Δεν φαίνεται τίποτα υπερβολικό πάνω της, φαίνεται απλά πάρα πολύ όμορφο.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Miranda Kerr
Δούκισσα Νομικού Μπέτυ Μαγγίρα

Cindy Crawford
Kylie Minogue Keira Knightley


And More