Τα fit ζευγάρια του Instagram που θα γίνουν το καλύτερο κίνητρο για να γυμναστείτε μαζί!

“Σήμερα, θα ξεκινήσω γυμναστική” είπες. Το έκανες, όμως; Γιατί, το πιο δύσκολο πράγμα στην προσπάθειά σου να αθληθείς βρίσκεται στην αφετηρία. Είναι να βρεις το κατάλληλο κίνητρο για να φορέσεις τα αθλητικά σου και να αρχίσεις τα ροκανίσματα, το τρέξιμο, το σκοινάκι και τις επαναλήψεις. Πέρα από την αγαπημένη σου Playlist, μπορείς να πάρεις το ταίρι σου ή να φωνάξεις στο σπίτι την κολλητή σου και να γυμναστείτε μαζί. Και, φυσικά, παράλληλα, να συζητήσετε οτιδήποτε θέλετε. Για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερα αποτελέσματα, δες μερικά ζευγάρια του Instagram που σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση και κίνητρο!

Luca Vezil & Valentina Ferragni

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luca Vezil (@lucavezil) στις

Από την (όχι και τόσο μακρινή) Ιταλία, το νέο αυτό ζευγάρι, έχει βάλει έναν στόχο: να σε πείσει ότι η γυμναστική είναι η συνήθεια που πρέπει να προσθέσεις στη ρουτίνα σου asap. Φωτογραφίες από διάφορες ασκήσεις, μαγικά τοπία και μέρη της Ιταλικής πρωτεύουσας, αλλά και αστεία Fitness βιντεάκια σε περιμένουν στα προσωπικά τους account. Α, και φωτογραφίες με τον μικρό Leo, μιας και η Valentina είναι αδερφή της Chiara.

Eric Lewin & Lucy

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🙏Eric “R.B.” Lewin🙃 (@r.b.warrior) στις

Έχοντας ως “βάση” την Καλιφόρνια, ο επί χρόνια Personal Trainer, Eric και η σύντροφος Lucy ξέρουν τι σημαίνει να γυμνάζεσαι δίπλα στη θάλασσα. Πάνω στην άμμο ή μπροστά από οργανωμένες παραλίες. Ακολούθησε τους και δέξου απλόχερα την έμπνευση που σου προσφέρουν, γιατί πλέον κάθε ΣΚ είσαι on the beach.

Cheetah & Ryan Platt

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheetah Platt🐆 (@epicacro) στις

Ασκήσεις τρικέφαλων στα γόνατα του αγοριού σου; Σανίδα για τους κοιλιακούς σου, όσο το αγόρι σου κάνει ραχιαίους; Και όλα αυτά στα πιο ακραία τοπία του κόσμου; Σε μέρη που “κόβουν” την ανάσα; Follow!

Honza & Claudine Lafond

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Honza ૐ Claudine Lafond (@yogabeyond) στις

Η αγάπη τους για τη yoga τους έφερε κοντά. Το πάθος τους να μαθαίνουν και να εκτελούν σωστά όλο και περισσότερες ασκήσεις τους ανέδειξε σε ένα από τα πιο επιδραστικά Fitness ζευγάρια της Ιταλίας. Εδώ ολοκληρώνουν την προπόνηση τους μπροστά από το Κολοσσαίο και οι 400 χιλιάδες Followers ενθουσιάζονται.

Amanda Wallander & Jesper Lekland

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda & Jesper (@dreamteam.fitness) στις

Δύο νέοι που λατρεύουν τη γυμναστική αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους ινσταγκραμική Dream Team. Πριν καν γίνουν ζευγάρι. Σήμερα, μοιράζονται φωτογραφίες από τα διάφορα sports που δοκιμάζουν. Follow!

Max Lowenstein & Liz Kong

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max, Liz, & Waffles (@healwithmaxandliz) στις

Μπορεί η αγαπημένη τους ατασθαλία να είναι waffles, όμως, στο account τους μόνο αυτό δεν θα βρεις. Κάθε άλλο. Ασκήσεις Yoga, προτάσεις για γυμναστική στο σπίτι και πολλά together videos όλα δικά σου με ένα κλικ.

Ashley Cottrell & Mathew Micheletti

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mathew & Asherah (@theyogacouple) στις

Αγαπούν το surf, τη hot yoga και οποιαδήποτε μορφής άσκηση που τονώνει σώμα και πνεύμα. Η ζωή (και το Instagram Account) τους είναι γεμάτο από beach exercises και στιγμές καλοκαιρινού stretching.

Mitch Hyde & Thuymi Do

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travel & Wellness 🌏✈️ (@adventurefaktory) στις

Εξωτικά τοπία, ασκήσεις για κοιλιακούς και ευλυγισία, ταξίδια και καρτ-ποστάλ από τις πιο όμορφες γωνίες του πλανήτη γίνονται η ανάσα σου όσο βρίσκεσαι στη δωδέκατη επανάληψη. Be Their Follower!

Read More

And More