10 βασικά denim κομμάτια που πρέπει να έχεις! Πόσα από αυτά υπάρχουν στην ντουλάπα σου;

Το denim style είναι αυτό που λέμε forever style. Πέρα από τάσεις και εποχές έχει μία διαχρονική αξία. Τα ντένιμ κομμάτια είναι μέσα στην ντουλάπα σου (και στο μυαλό σου) όλον το χρόνο. Το αγαπημένο σου τζιν, το denim dress, το τζιν πουκάμισο, τα έχεις φορέσει και θέλεις να τα φοράς όλη την σεζόν, γιατί εκτός από άνετα είναι και so cool!

Σίγουρα όλες έχουμε πολλά denim κομμάτια στην ντουλάπα μας και  θέλουμε να τα φοράμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χωρίς να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια σύνολα. Βεβαίως και δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να κάνουμε συνέχεια αγορές ώστε να αλλάζουμε του look μας με new items αλλά με έξυπνο styling υπάρχει ο τρόπος να ανανεωθούμε με μικρές κινήσεις.  Το θέμα λοιπόν είναι να έχεις τα βασικά ώστε να είσαι καλυμμένη για όλες τις περιστάσεις και όλες τις τάσεις.

Τώρα λοιπόν που είσαι σπίτι κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα jean κομμάτια που έχεις και κράτησε τα πιο στιλάτα κάνοντας έτσι και ένα update στην ντουλάπα σου.

Εγώ σήμερα θα σε βοηθήσω με ένα πολύ πρακτικό τρόπο και με τις καλύτερες βοηθούς, ας δούμε μαζί τα denim κομμάτια που έχουν οι διάσημες και τα φοράνε ξανά και ξανά αποδεικνύοντας ότι είναι all time classic, ώστε να έχεις ένα οδηγό για το τι κρατάς και τι δεν χρειάζεσαι πια!

Kaia Gerber/Splash

Κλασικό τζιν παντελόνι! Χωρίς κανένα σχέδιο χωρίς σκισίματα σε straight γραμμή και μπλε χρώμα, απλά και κατανοητά. Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές φορές.

@kendalljenner

Denim jacket! To αγαπημένο σου jacket από την εποχή που πήγαινες σχολείο είναι παντοτινή αγάπη και παντοτινή τάση. Σε μία ανοιχτή απόχρωση φοριέται και σαν top με ένα τζιν παντελόνι για να δημiουργήσεις το τέλειο denim to denim look.

@alexachung

Τζιν φούστα! Όχι πολύ mini και σε σκούρη απόχρωση θα μείνει στην ντουλάπα σου για πάντα. Η Alexa Chung την φοράει όλο τον χρόνο με πλεκτά και μπαλαρίνες ενώ το καλοκαίρι την συνδυάζει με vintage πουκάμισα!

Hailey Bieber/Splash

Mom jean!Aλήθεια πως ήταν η ζωή μας πριν το mom jean; Μπήκε στα denim κομμάτια μας μερικές σεζόν πριν και παραμένει σταθερά ψηλά όχι μόνο γιατί είναι άνετο ( πολύ) αλλά κυρίως γιατί ταιριαζει με όλα, casual ή πιο posh κομμάτια και αυτό το κάνει αξεπέραστη επιλογή.

@carolinedemaigret

Tζιν πουκάμισο!Κάποτε ήταν το αγαπημένο ρούχο για τους rock stars τώρα μπορείς να το φορέσει με ένα καρό σακάκι στο γραφείο σου ή να γίνει το τέλειο over the bikini κομμάτι για τα beach look σου!

@katemossagency

Τζιν καμπάνα! Εδώ θέλω την προσοχή σου γιατί αυτό το κομμάτι μπορεί να γίνει μία τέλεια εμφάνιση ή μια αποτυχημένη, όλα εξαρτώνται από την…καμπάνα!Διάλεξε ένα παντελόνι με λίγο άνοιγμα στα πόδια ώστε να έχει μία ισορροπημένη εικόνα το look σου.Η Kate έχει επιλέξει το τέλειο σχήμα, copy the look.

@katebosworth

Tζιν shorts! Το λατρεύεις και το έχεις κάθε καλοκαίρι στα βασικά σου look, ένα ψηλόμεσο τζιν shorts γίνεται κομμάτι πασπαρτού και το φοράς με πουκάμισο και μέσα στην πόλη αρκεί να μην είναι πολύ κοντό, πολύ στενό, πολύ ξεφτισμένο.Δες την επιλογή της Kate Bosworth.

@alexachung

Tζιν ολόσωμη φόρμα!Θυμίζει λίγο φόρμα εργασίας αλλά πίστεψε με είναι κομμάτι που αν το εχεις θα το βάλεις πολλές φορές, η Alexa την συνδυάζει με metallic retro shoes και της δίνει μία τέλεια νέα εικόνα. Μην την κρατάς μόνο για τα χαλαρά σου ΣK φόρεσε την όλο τον χρόνο.

@jeannedamas

Cropped jean!Aν ακολουθείς την Jeanne Damas έχεις καταλάβει ότι αυτό είναι το αγαπημένο της τζιν. Καλά θα κάνεις να το δοκιμάσεις και εσύ γιατί κολακεύει τις περισσότερες και ναι δίνει αυτό τον γαλλικό αέρα στο σύνολο σου αν το συνδυάσεις σωστά.

Σαλοπέτα! Για να έχεις το χαλαρό κομμάτι των διακοπών ή για έχεις το σωστό κομμάτι στα weekend σύνολα σου πρέπει να έχεις μία σαλοπέτα. Δίνει άνεση και style ενώ δεν φεύγει ποτέ απο την λίστα με τα m

 

 

Read More

And More