Aυτά τα καπέλα φοράνε φέτος οι influencers!

Tα καπέλα είναι από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού. Είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού που το επιλέγεις όχι μόνο για λόγους στιλ αλλά και για λόγους υγείας, καθώς σε προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις επικίνδυνες ακτινοβολίες UVA και UVB. Ως εκ τούτου, το καπέλο δεν φοριέται μόνο στην παραλία, αλλά και μέσα στην πόλη όταν έχει ζέστη, αρκεί  το σχέδιο που θα επιλέξεις να μην έχει μόνο beachwear ύφος.

Οι περισσότερες έχουμε ήδη πάει στην παραλία για το πρώτο μπάνιο και σίγουρα έχουμε κανονίσει κάποιες εξορμήσεις. Για όλα αυτά τα καλοκαιρινά πλάνα, χρειαζόμαστε ένα μαγιό (τσεκ), μια τσάντα (τσεκ), γυαλιά ηλίου (τσεκ), σανδάλια (τσεκ) και, βεβαίως, ένα καπέλο που θα μας κρατάει δροσερές και στιλάτες στην παραλία και όχι μόνο!

Φέτος τα καπέλα έχουν πάρα πολλά σχέδια και υλικά πέρα από την καθιερωμένη ψάθα. Υπάρχουν πολλά ultra stylish κομμάτια: panama ή fedora hat,  oversized στο ύφος του Jacquemus, πλεκτά, ψάθινα και πάρα πολλά ακόμη σχέδια που αξίζει να δεις για να διαλέξεις το σωστό καπέλο με βάση το style σου και σε συνδυασμό με τις τάσεις που κάθε σεζόν υπάρχουν!

Παρακάτω θα δεις τι έχουν ήδη επιλέξει για φέτος οι διάσημες influencers και θα πάρεις ιδέες για το δικό σου φετινό αγαπημένο καπέλο!

Πάμε να δούμε…

@chiaraferragni

H Chiara επιλέγει ένα πλεκτό καπέλο με πολλά χρώματα που μας αρέσει πολύ, όμως δεν μπορείς να το φορέσεις στην πόλη παρά μόνο στις beachwear εμφανίσεις σου!

@weworewhat

Εδώ το basket hat είναι γαλάζιο και πετσετέ και, παρόλο που μοιάζει ιδανικό κυρίως για την θάλασσα, βλέπουμε πόσο ωραία το έχει συνδυάσει η influencer με λευκό top και παντελόνα για πρωινή εμφάνιση στην πόλη.

@alesandraambrossio

H Alessandra Abrosio ξεχωρίζει για τις εμφανίσεις της με μαγιό, αφού έχει τέλειες αναλογίες και πολύ ωραίο beach style. Σε καπέλο επιλεγεί ένα μαύρο που ολοκληρώνει άψογα τα σύνολά της!

@belenhostalet

Ένα καπέλο σε ύφος fedora από λεπτή λευκή ψάθα είναι ιδανικό για την πόλη αλλά και την παραλία! Εδώ βλέπουμε πόσο ταιριάζει με ένα city chic look, που αποτελείται από μαύρο αέρινο φόρεμα και minimal σανδάλια.

@belenhostalet

Τα πλεκτά χρωματιστά καπέλα που θυμίζουν seventies κάνουν δυναμικό comeback. Σίγουρα δεν καλύπτουν όσο θα ήθελες στην πλαζ αλλά για την πόλη είναι ιδανικά!

@caroldaur

Tα leopard prints σπάνια τα επιλέγουμε για καπέλο, εδώ όμως βλέπουμε ότι σε ένα basket hat δείχνει super stylish. Συνδυασμένο και με μαγιό σε γήινες αποχρώσεις αποτελεί μία πολύ στιλάτη επιλογή.

@jeanedammas

Ψάθινο καπέλο με λίγα boho στοιχεία που συνδυάζεται άψογα με μαύρο ολόσωμο μαγιό και δίνει το holiday ύφος που αρέσει στις Γαλλίδες.

@lucywilliams02

Ενα jean basket hat το κουβαλάς πάντα μαζί σου και το φοράς μέσα στην πόλη όταν χρειάζεται. Δείχνει super με casual style μέσα στην πόλη αλλά και με sporty μαγιό στην παραλία.

@lucywilliams02

Πλεκτό μαλακό καπέλο σε ωραίο χρώμα που παίρνει το σχήμα που του δίνεις εσύ και είσαι πάντα πολύ σωστά …προστατευμένη στην ακρογιαλιά! Το τέλειο εδώ είναι ότι το συνδυάζεις με πάρα πολλά μαγιό.

@naaomiross

Κλασικό fedora hat σε μπεζ απόχρωση, που δίνει στα σύνολα πόλης ένα stylish twist. Εδώ συνδυάζεται με gym shorts και polo μπλούζα δίνοντας στην εμφάνιση μία πολύ ωραία λεπτομέρεια. Δοκίμασέ το!

Read More

And More