BAFTA 2011! Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της βραδιάς

Δες εδώ τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου και ψήφισε την αγαπημένη σου! Η αποχή δεν είναι λύση! Κάθε ψήφος μετράει! Δώσε μας εδώ την άποψη σου!

H λάμψη για την Jessica Alba είναι μονόδρμος, και μάλιστα στρωμένος με κόκκινο χαλί! Επιλέγει μια μπλε μάξι τουαλέτα Atelier Versace ενώ το clutch της και τα παπούτσια είναι από τον ίδιο οίκο! To styling tip που πρέπει να κλέψεις είναι ο τρόπος που συνδύασε τα κοσμήματα! Φόρεσε vintage κολιέ και δαχτυλίδι σε τυρκουάζ, κάνοντας μια γλυκιά αντίθεση με το μπλε φόρεμά της. Η Emma Watson ντύνεται με μια καπληκτική τουαλέτα Valentino Couture που όμως δεν γράφει καθόλου πάνω της! Είναι η πρώτη σταρ που φοράει κάποιο κομμάτι από την συγκεκριμένη συλλογή αλλά δεν το υποστηρίζει καθόλο καλά! Η ίδια δήλωσε ότι ήταν τρομερά κουρασμένη και έτσι δεν μπόρεσε ούτε καν να χαμογελάσει στο φάκο! Αλλά και το χρώμα της τουαλέτας δεν ταιριάζει καθόλου με την επιδερμίδα της και το κούρεμά της! Θα μπορούσε να είχε προσθέσει κάποιο αξεσουάρ για να πετύχει ένα πιο δραματικό look. Η Emma Stone φοράει Lanvin τουαλέτα, ψηλοτάκουνα και clutch και ανεβάζει ψηλά τον πύχη των κομψών εμφανίσεων. Ο συνδυασμός ροζ με κόκκινο είναι εκπληκτικός αλλά μην το τολμήσεις με ξεχωριστά κομμάτια! Ο Alber Elbaz έχει ένα καταπληκτικό ταλέντο στους χρωματικούς συνδυασμούς, που όμως δύσκολα θα πετύχεις ως homework!

Η Julianne Moore φοράει και συνοδεύει τον Τom Ford. Η μούσα του σχεδιαστή φοράει ένα μπλε, βελούδινο φόρεμα με εντυπωσιακό φιόγκο στην πλάτη! Λατρεύω το στιλ της Tilda Swinton στο κόκκινο χαλί! Αυστηρό ανδρόγυνο αλλά πάνω από όλα μυστηριώδες! Επέλεξε ένα κοστούμι Haider Ackermann με σατέν λεπτομέρειες αναβαθμίζοντας την anrogyne τάση. Ο Colin Firth συνοδευόμενος από την γυναίκα του Livia Giuggioli αποτέλεσαν το δεύτερο πιο stylish ζευγάρι της βραδιάς! Φυσικά η Livia φόρεσε μια δημιουργία της αγαπημένης της eco chic σχεδιάστριας, Nina Skarra.

Read More

And More