Όσκαρ 2020: Τι φόρεσαν οι λαμπερές καλεσμένες στο red carpet την μεγάλη βραδιά!

Τα Όσκαρς 2020 ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ώρες, το Tlife σου μετέδιδε όλο το βράδυ ρεπορτάζ με όλα όσα συνέβησαν την μεγάλη βραδιά με πολλές φωτογραφίες και videos.

Βέβαια πέρα από τους νικητές μεγάλη σημασία έχουν και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! Ποια θα φορέσε τι; Ποια θα έλαμψε περισσότερο; Φορώντας τη δημιουργία ποιου οίκου; Ποια ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το καθένα look;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη βραδιά στο ημερολόγιο του Hollywood από τα Oscars και σίγουρα κανένα βραβείο δεν έχει τέτοιο κύρος στην κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο εμάς, είναι ότι κανένα red carpet event δεν προσελκύει μια τόσο λαμπερή λίστα καλεσμένων, αλλά και… σχεδιαστών! Είναι γνωστό ότι οι στιλίστες των σταρ προετοιμάζονται εδώ και μήνες για αυτές τις εμφανίσεις και δουλεύουν non stop για τα looks που βλέπουμε!

Πάμε λοιπόν, να δούμε τι φόρεσαν φέτος…

Η Scarlett Johansson με custom gown του οίκου Oscar de la Renta, που έχει bustier με metallic details και satin maxi skirt.

H Soirse Ronan με custom gown του οίκoυ Gucci, που έχει μαύρο top με ruffle ivory λεπτομέρεια και φούστα σε μωβ απόχρωση.

H Gal Gadot με υπέροχο σύνολο Givenchy, δαντελένιo top και tulle φούστα σε baby pink χρώμα.

Η Charlize Theron με black gown του οίκου Dior που έχει off shoulder σχέδιο εντπωσιακή ουρά και συνδυάστηκε με λαμπερό κολιέ και μαύρα πέδιλα.

Η Brie Larson με metallic gown του οίκου Celine που έχει sexy leg cut και cape.

Η Salma Hayek επιλέγει Gucci φόρεμα σε ancient greek ύφος με drappe σχέδιο και cape από μουσελίνα, και προσθέτει ένα silver head piece στο κεφάλι.

Η Penelope Cruz με Chanel Couture μαύρο φόρεμα που έχει την χαρακτηριστική καμέλια σαν detail στο μπούστο και pearl ζώνη.

Η Renee Zwllweger με εντυπωσιακή gown του οίκου Armani λευκή sequin με one shoulder σχέδιο και καθόλου αξεσουάρ.

Η Natalie Portman με Dior gown σε μαύρο χρώμα με sheer σχέδιο και gold details πο συνδύασε με black long κάπα.

Η Florence Pugh επιλέγει χρώμα και μάλιστα σε total look, φοράει μία εντυπωσιακή Louis Vuitton gown με ruffle φούστα και bustier και την συνδυάζει με satin πέδιλα στο ίδιο χρώμα.

Η Molly Sims με Couture δημιουργία του Zuhair Murad σε powder απόχρωση με sequin top και maxi φούστα, συνδυασμένη με sheer γόβες.

H Αmerica Ferrera με berry romantic φόρεμα Alberta Ferretti και gold head piece στα μαλλιά της.

Η Regina King με Versace gown σε pastel pink χρώμα με embellished bustier και full skirt.

H Cynthia Erivo κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με λευκή gown του οίκου Versace με sexy bustier που έχει one shoulder detail και maxi full skirt!

H Rooney Mara και ο Joaquin Phoenix μαζί στο κόκκινο χαλί, η Mara επιλέγει υπόροχη black gown με lace top και spanish ruffle black skrit, Alexander McQueen.

H Margot Robbie με Couture Chanel φόρεμα με εντυπωσιακό κόσμημα στο μπούστο και bow effect στα μανίκια.

Η ΟIivia  Colman με Stella McCartney gown σε navy αποχρώσεις απο βελούδου και εντυπωσιακό buttom σχέδια στο μπούστο.

Η Camila Morrone με Carolina Herrera gown σε romantic ύφος με maxi tulle φούστα και εντυπωσιακό bustier.

H Billie Eilish με Chanel κουστούμι από το χαρακτηριστικό tweed του οίκου και graffiti details, συνδυασμένο με sneakers.

Η Sandra Oh με gown του οίκου Elie Saab που ήταν σε χρώμα caramel με ruffle μανίκια και sequin details.

H Lucy Boyton με Chanel φόρεμα που έχει tartan volume μανίκια και preppy style στο top με maxi full skrit, συνοδευόμενη από τον αγαπηένο της Rami Malek.

H Greta Gerwig με olive green φόρεμα Dior που έχει feather details και κόσμημα με πολύτιμους λίθους.

Η Jannelle Monae με space δημιουργία που έχει κουκούλα του οίκου Ralph Lauren, που έχει sparkling details.

H Κristen Wiig με κόκκινη δημιουργία Valentino που έχει sculpture φούστα, ruffle details και το συνδύασε με black leather γάντια.

H Laura Dern με Αrmani gown σε pink απόχρωση με μαύρο embellished black bustier.

O Brand Pitt με tuxedo σύνολο Βrioni.

O Βillie Porter για μία ακόμη φορά έκλεψε τα φλας με αυτή του την εμφάνιση.

Φωτογραφίες: Reutres, Getty, Splash

 

 

 

 

 

Read More

And More