Έχεις πράσινα μάτια; Δοκίμασε μοβ μολύβι!

Βάλε χρώμα στη ζωή σου! Δεν είναι το μαύρο, το καφέ και το μπεζ οι μόνες σου επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τα μολύβια ματιών. Η λαμπερή Jennifer Connelly στην τελευταία εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας “What’s wrong with Virginia” στο Toronto εμφανίστηκε με μοβ μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρο, στο εξωτερικό αλλά και ως γέμισμα του εσωτερικού βλεφάρου. Το αποτέλεσμα ήταν να αναδειχθεί το πράσινο χρώμα των ματιών τις χωρίς υπερπροσπάθεια!

The close up

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου μακιγιάζ είναι ότι η Jennifer έχει χρησιμοποιήσει μια πολύ λεπτή γραμμή από μαύρο μολύβι στη ρίζα του άνω βλεφάρου και έχει απλώσει μάσκαρα στις βλεφαρίδες της.

Αν θέλεις να κάνεις copy paste στο συγκεκριμένο look, φρόντισε να κρατήσεις ματ την υπόλοιπη επιδερμίδα σου αλλά και τα χείλη. Έτσι θα διατηρήσεις το σοφιστικέ ύφος αυτού του look. Δοκίμασέ το ακόμη και αν τα μάτια σου είναι μπλε ή καφέ. Ούτως ή άλλος, σκοπός είναι να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σου και να ανακαλύπτεις κάθε φορά μια νέα εικόνα του εαυτού σου!

Μολύβια με χρώμα!


Μake Up For Ever Professional Aqua Look Collection, Sephora, € 25.00


Εyeliner no 303, Toyoko, € 2.85


Fabulous Felines Palace Pedigreed Superslick Liquid Eye Liner απόχρωση Smo, ΜΑC, € 18.50

Read More

And More