Cowboy boots: Styling tips για να φορέσεις σωστά τις πιο hot μπότες της σεζόν!

Το έχεις καταλάβει ότι οι cowboy boots είναι το παπούτσι της σεζόν και τώρα καλείσαι να τις φορέσεις παντού με τα πάντα. Τις έχεις από πέρυσι ίσως αλλά φέτος είναι καθολική η επικράτηση τους και δεν σταματούν πουθενά!

Φορέματα, φούστες, κουστούμια, ολόσωμες φόρμες, θα τις φορέσεις με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου και μάλιστα με τον πιο stylish τρόπο.

Αν έχεις απορίες πως θα γίνει αυτό μην ανησυχείς καθόλου γιατί εγώ είμαι εδώ για σένα αγαπητή μου φίλη.Σου έχω ετοιμάσει ένα style class με όλα τα tips ώστε να έχεις όλες τις πληροφορίες για το απόλυτο cowboy boots look.

 

Φέτος το χρώμα είναι do και μπορείς να παίξεις με χρωματιστές cowboy boots εκτός από τις κλασικές μαύρες ή μπεζ.

 

Ξέχασε το denim σύνολο και συνδύασε τις με ότι θες, έχουν αντικαταστήσει τα black ankle boots και ναι πάνε με όλα. Ακόμη και με το pied de poule σακάκι σου και το ρομαντικό σου φόρεμα.

 

Το athleisure style που λατρεύεις βρήκε νέο αγαπημένο παπούτσι και αυτό είναι οι cowboy boots. Ξεκίνησε με τις κλασικές μάυρες και σιγά σιγά βάλε και χρώμα στα αθλητικά urban σύνολα σου.

 

Με την ολόσωμη φόρμα δεν έχεις άλλη επιλογή καλύτερη από να την συνδυάσεις με cowboy boots. Μια κίνηση που θα κάνει update την παλιά σου ολόσωμη φόρμα.

 

Το τέλειο νέο της φετινής χρονιάς είναι ότι τις φοράς με τα πάντα ακόμη και με σοφιστικέ πλεκτή φούστα γιατί όπως σου έγραψα για αυτή την σεζόν έχουν τον ρόλο του πασπαρτού.

Ένα ακόμη huge trend έρχεται να συνδυαστεί με τις cowboy boots και είναι η ποδηλατική βερμούδα. Συνδύασε τα αλλά με πιο minimal ύφος πχ μαύρο total look και λευκές μπότες όπως η Kendall.

Aκόμη και σε ένα minimal styling μπορείς να προσθέσεις μία τέτοια μπότα και να έχεις το ίδιο mood στο σύνολο σου.  Κράτησε τους ίδους χρωματικούς τόνους και απέφυγε τα κοσμήματα.

Φέτος άλλαξε το denim look, άλλαξε σε πρώτη φάση το παντελόνι σου, πάρε ένα πιο loose και ψηλόμεσο συνδύασε το με volume sleeves top και βεβαίως ολοκλήρωσε αυτή την εμφάνιση με cowboy boots.

Όταν ο καιρός χειμωνιάσει για τα καλά μην αναρωτηθείς τι θα φορέσεις με το puffer jacket σου, οι cowboy boots είναι το παπούτσι κλειδί και σίγουρα θα σε κρατήσουν και ζεστή.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More