Φεύγεις διακοπές; Aυτή την βαλίτσα θα σου έφτιαχνε ένας επαγγελματίας στιλίστας!

Έφτασε αυτή η ώρα που ετοιμάζεσαι για διακοπές, πακετάρεις ή σιγά σιγά οργανώνεις τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου. Ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, μαγιό, τα κομμάτια είναι πολλά και ίσως μερικές φορές αγχώνεσαι για το τι πραγματικά χρειάζεται να πάρεις μαζί σου στο νησί.

Το θέμα λοιπόν που σου έχω ετοιμάσει σήμερα είναι ένα οδηγός για να φτιάξεις μία ολοκληρωμένη βαλίτσα, χωρίς να σου λείψει τίποτα στον προορισμό σου. Τα κομμάτια που σου επέλεξα ¨χτίζουν¨μία σωστή βάση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

Δες τις επιλογές μου και αν είσαι minimal ίσως έχεις ήδη την βαλίτσα σου έτοιμη μετά, χωρίς κόπο αλλά με τον σωστό τρόπο.

1. Δερμάτινα σανδάλια

Δεν υπάρχει άλλο παπούτσι σαν αυτό. Το φοράς στην παραλία στο bar ακόμη και στον γάμο της κολλητής σου. Το φοράς και στο πλοίο και δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις άλλο ζευγάρι αφήνωντας χώρο στην βαλίτσα για 2 φορέματα ακόμη!

2. Μαύρο ολόσωμο μαγιό

Εκτός του ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις στην παραλία γίνεται και το τέλειο body για το shorts σου ή την μακριά φούστα που έχεις πάρει μαζί σου. Δες το αφιέρωμα που ετοίμασα και πάρε μαζί σου αυτό το κομμάτι πασπαρτού.

3. Μακριά boho φούστα

Την φοράς με το μαγιό σου στο beach bar και δεν χρειάζεται να αλλάξεις για την βραδινή σου βόλτα. Με τα σανδάλια που σου έχω ήδη αναφέρει έχεις το πιο stylsh summer look που αξίζει να έχεις μαζί σου.

4. Λευκό πουκάμισο

Δεν πας πουθενά χωρίς αυτό. Το έχεις σε μεγάλο νούμερο και λινό ύφασμα και το βάζεις στην βαλίτσα γιατί θα το συνδυάσεις με το shorts σου αλλά και σκέτο με μία ζώνη σε ένα sexy beach look.

5. Χρυσοί κρίκοι

Από κοσμήματα θεωρώ ότι αυτά αρκούν. Είναι τέλεια με το μαγιό και το καπέλο ενώ θα δείξουν υπέροχα με την μακριά φούστα σου και το black ολόσωμο στο beach party που θες να πας. Διάλεξε ένα ζευγάρι σε medium size και σίγουρα κίτρινο χρυσό.

6. Μαντήλι- φουλάρι

Το χρειάζεσαι για την παραλία που θα το φορέσεις σαν παρεό αλλά και το βράδυ που αρχίζει και κάνει λίγο κρύο. Διάλεξε ένα με basic χρώματα για να το συνδύαζεις με όλα σου τα σύνολα και λίγο πιο χοντρό ύφασμα για σε κρατάει ζεστή.

7. Βroderie φόρεμα

Λευκό ρομαντικό είναι κομμάτι που θες να φορέσεις στις διακοπές και θα το χαρείς γιατί πουθενά δεν θα δείξει τόσο όμορφο όσο στο κυκλαδίτικο τοπίο. Κομμάτι forever αφού δεν φεύγει ποτέ από τα summer must have.

8. Jean shorts

Aν έπρεπε να πάρεις ένα bottom κομμάτι μαζί σου τότε δεν υπάρχει άλλο από το jean shorts. Aνετο και ψηλόμεσο είναι αυτό που σου προτείνω και θα έχεις τέλειο look με το ολόσωμο μαγιό σου αλλά και με το λευκό πουκάμισο.

9. Καπέλο

Ψάθινο και σε ότι σχήμα θέλεις, δεν φεύγεις χωρίς αυτό αν και στα νησιά μπορείς να αγοράσεις ένα πιο παραδοσιακό που θα αλλάξει λίγο το style σου. Δοκίμασε εκεί που ψωνίζουν οι ντόπιοι και βρες το νέο σου αγαπημένο summer accessorie.

10. Mαρινιέρα

Xρειάζεσαι και ένα μακρυμάνικο και αυτό είναι η κλασική αγαπημένη μαρινιέρα. Δίνει πάντα ένα holiday style και σίγουρα είναι στην ντουλάπα σου, μην ξεχάσεις λοιπόν να την βάλεις και στην βαλίτσα σου.

Read More

And More