Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020: Οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (part 2)

Χθες ξεκίνησε το μεγάλο μας αφιέρωμα στις νέες τάσεις για αυτή την σεζόν. Σήμερα θα συνεχίσουμε να δούμε και τις υπόλοιπες καθοριστικές επιταγές από τους μεγάλους οίκους για αυτόν το Χειμώνα.

Νέα trends που οφείλεις να μάθεις ώστε να προχωρήσεις στις δικές σου ποιοτικές επιλογές για αυτή την σεζόν και βεβαίως να εντάξεις τις νέες προτάσεις της μόδας στο προσωπικό σου style.

Mέσα από το Tlife θα έχουμε συνέχεια αφιερώματα σε ότι νέο έρχεται για φέτος και σιγά σιγά θα δούμε μαζί πως θα υιοθετήσεις σωστά τα new trends.

Φτερά

 

Οι μεγάλοι οίκοι μας έδωσαν κομμάτια με φτερά παντού. Σε φορέματα σε παλτό σε mini party φορέματα, δίνουν ένα άλλο ύφος στα look μας και έχουμε πάντα μία αέρινη αίσθηση όταν τα επιλέγουμε. Στον οίκο Burberry τα φτερά αλλάζουν ύφος και δεν θυμίζουν πια old Ηοllywood αλλά τα βλέπουμε σε urban κομμάτια όπως παλτό και midi camel φούστες!

Preppy

Kολέγιο μαθητές καθηγητές και όλα αυτά που συνθέτουν το preppy style φέτος είναι στο front row των οίκων. Πουλόβερ με ρομαντικά πουκάμισα συνδυασμένα με zip culotte και μπότες είδαμε από τον οίκο Celine και τον οίκο Etro που επανέφεραν το σχολικό mood στα catwalks.

Matrix

H αγαπημένη μας ταινία επιστρέφει και επίσης και το dark styling των πρωταγωνιστών της στα catwalks.Δέρμα, vinyl ήταν τα βασικά υλικά για τα maxi παλτό στους οίκους Balenicaga και Givenchy.

80’s λάμψη

Μία δεκαετία με λάμψη και party διάθεση, φέτος στα catwalks την συναντήσαμε σε ολόσωμες φόρμες mini φορέματα και top που ολοκληρώνουν τα σύνολα σου με 80’s mood που οι μεγάλοι οίκοι όπως Saint Laurent ξεκαθάρισαν ποια δεκαετία είναι must στα night looks μας για αυτή την σεζόν.

Lingerie

Oι details που θυμίζουν εσώρουχα ήταν βασικές λεπτομέρειες στην νέα συλλογή του οίκου Chloe που δίνει πάντα μία αισθησιακή εικόνα στα περισσότερα χειμερινά μας σύνολα που δημιουργούν μία αντίθεση τέλεια για τον χειμώνα.

Shearling

To δερμάτινο παλτό με την γούνα θα γίνει το νέο αγαπημένο σου jacket για αυτή την σεζόν.H Ιsabel Marant του έδωσε new urban style συνδυασμένο με ψηλόμεσα παντελόνια και σίγουρα μία νεα εικόνα για τα βαριά πανωφόρια.

 Καρό

Στο οίκο Diοr αυτό ήταν το βασικό print για την νέα συλλογή και βεβαίως μας έκλεψε τις καρδιές αυτό το super new tartan styling της ολοκαίνουργιας συλλογής του οίκου. Φορέματα φούστες καπέλα όλα καρό και εσύ δεν έχεις από το να ακολουθήσεις την νέα αυτή μεγάλη τάση.

Read More

And More