H Bella Hadid πρωταγωνιστεί στην πρώτη FaceTime καμπάνια που έγινε ποτέ!

Καθώς η καραντίνα συνεχίζεται τόσο οι επώνυμοι  όσο και τα brand προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας για την δουλειά τους ώστε να μείνουν συνδεμένοι με τον κόσμο αλλά ασφαλείς.

@bellahadid

 Σήμερα, ο Jacquemus κυκλοφόρησε τη νέα του καμπάνια για την Άνοιξη 2020,  στην οποία πρωταγωνιστεί η Bella Hadid! Οι εικόνες που τραβήχτηκαν εξ ολοκλήρου μέσω του FaceTime,  από τον φωτογράφο Pierre-Ange Carlotti. Εκτός από το ντουέτο μοντέλο- φωτογράφου, δεν υπήρχαν στιλίστες, make up artisth ή hair experts, ένα άδειο δωμάτιο και ένα iPhone. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, δεδομένου ότι φωτογράφος και Bella δεν βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο!

@blackpierreange

Η εκστρατεία, που ονομάζεται «Jacquemus at home», παρουσιάζει την Hadid σε κομμάτια από τη συλλογή Spring 2020 του Jacquemus.

Αυτή η προσέγγιση DIY είναι μια προσέγγιση που σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα brand για τις καμπάνιες τους αν συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε συνθήκες εγκλεισμού. Πέρα από την πρακτικότητα που προσφέρει απαιτεί και μία δόση δημιουργικότητας και σκέψη out of the box και αν κρίνουμε από το τις λήψεις της Hadid οι εικόνες μπορεί να είναι το ίδιο συναρπαστικές!

Δες όλη την καμπάνια εδώ:

 

Read More

And More