Ιδέες για να ανανεώσεις το style σου κατευθείαν από τα street style της Νέας Υόρκης!

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι τα μοντέλα, οι influencers και οι fashion experts θα μαζέψουν τη βαλίτσα τους και θα ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο, όπου και θα διεξαχθεί το επόμενο Fashion Week. Πριν γίνει αυτό όμως, θα κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και θα παρακολουθήσουμε τα άψογα looks που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στους δρόμους της Νέας Υόρκης καθ’ όλη τη διάρκεια που New York Fashion Week. Για ακόμα μια φορά οι βασίλισσες του street style παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα κι εμείς τις παρακολουθούμε με προσοχή κρατώντας σημειώσεις. Αν θέλεις να ανανεώσεις τις daily και night εμφανίσεις σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό θέμα με την ιδανική πηγή έμπνευσης.

Πάμε λοιπόν, να δούμε τις πιο stylish εμφανίσεις και πως φορούν τις huge τάσεις τα κορίτσια στο εξωτερικό που αγαπούν τη μόδα.

Tο androgyne style είναι δυνατή τάση και τα κορίτσια στην Νέα Υόρκη το συνδυάζουν και με άλλες μεγάλες τάσεις!Γραβάτα με preppy φούστα και matrix καμπαρντίνα σε ένα απλά τέλειο συνδυασμό!

Τα stylish καπέλα είναι πάντα ψηλά στην λίστα με τα αξεσουάρ για τα it girls! Tα bucket hats δεν έχουν σεζόν και φοριούνται όλο τον χρόνο δίνοντας στο style το twist που χρειάζεται!

Μία φωτογραφία με τα πιο stylish πανωφόρια της σεζόν!Puffer jacket για τις πιο casual, παλτό για preppy style, καμπαρντίνα για κλασική κομψή εμφάνιση και suede blazer αν θες να θυμίζεις μοντέλο σε off duty look!

Ένα στιλάτο πουλόβερ αρκεί για να ανανεώσεις τα βασικά παντελόνια σου το μαύρο η το jean σου!Διάλεξε ένα με τονισμένους ώμους και συνδύασε το με statement τσάντα και κατακόκκινο κραγιόν!

Εδώ έχουμε πολλά trend σε ένα μόνο look! Metallic details, patchwork και vintage ύφος, εσύ διάλεξε ποια σου αρέσει και ακολούθησε την για να ανανεώσεις την εμφάνιση σου!

Κάνε αναπάντεχους συνδυασμούς και σκέψου out of the box!Ένα ανδρικό σακάκι με ένα βελούδινο κολάν,  γίνεται super σύνολο και συνδυάζεται με τα Manolo Blahnik σου ( ή τα δικά σου αγαπημένα γοβάκια) σε μία εμφάνιση για πολλά like!

μικρές τσάντες συνεχίζουν να είναι trend και εσύ δεν έχεις παρά να κρατήσεις μία με το επόμενο σύνολο σου. Mε croco effect ήταν οι αγαπημένες των it girls στην NYFW !

Οversized σακάκια σε χρώμα και όχι μαύρα είναι το πανωφόρι που ολοκληρώνει πλέον ακόμη και τα night look των κοριτσιών στην Νέα Υόρκη!Ψάξε ακόμη και στην ντουλάπα του αγοριού σου για το επόμενο stylish blazer σου.

Γαλάζιο, ενα χρώμα που βγήκε από την βαλίτσα των διακοπών και μπήκε δυναμικά σε winter σύνολα. Φόρεσε το σε παντελόνι ή πουλόβερ και μην το συνδυάσεις με μαύρο!

Η μπλούζα στους ωμούς!Ναι το αγαπημένο 80’s trend επανείλθε και μάλιστα δυναμικά. Φόρεσε το σύνολο σου κανονικά και…ρίξε την μπλούζα σου στου ώμους σαν τελική κίνηση style!

Boots! Mε west στοιχεία, με animal pritns, μέχρι το γόνατο ή over the knee, απλά διάλεξε την αγαπημένη σου και φόρεσε την με τα περισσότερα σύνολα σου!

Ηair clips!Eκτός του ότι σε σώζουν μία bad hair day δίνουν πάντα και ένα ρομαντικό στοιχείο, διάλεξε χρυσά ή με πέρλες και ανανέωσε το χτένισμα σου.

Retro mood!Άνοιξε την ντουλάπα της γιαγιάς ή πήγαινε για shopping σε vintage μαγαζία!Η επόμενη εμφάνιση σου μπορεί να αλλάξει με αυτές τις κινήσεις!

Η νέα τσάντα!Την κρατάς στο χέρι είναι μεγάλη μαλακή και έχει pritns. Διάλεξε την δική σου τώρα που έχει και εκπτώσεις για να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου daily look!

Belt bags! Ήρθαν για να μείνουν, τις αγαπάς και θα συνεχίσεις να τις αγαπάς γιατί εκτός από super stylish είναι και πολύ πρακτικές δεν τις κουβαλάς δεν σε βαραίνουν και γίνονται και η τέλεια ζώνη!

Read More

And More