Ιδέες για να φτιάξεις μόνη σου τέλεια αξεσουάρ, τώρα που μένουμε σπίτι!

Κάθε Κυριακή εδώ στο Tlife σου έχουμε την στήλη Do it yourself, όπου με την βοήθεια της ταλαντούχας Πόπη Αναστούλη σου δίνουμε ιδέες για να φτιάξεις μόνη σου αξεσουάρ και διάφορα άλλα fashion items που θα σε ανανεώσουν χωρίς να χαλάσεις χρήματα και σε λίγο χρόνο.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα και θα σου δείξουμε μερικές ιδέες που ηδη έχουμε κάνει ώστε αφού μενεις σπίτι να δεις με την ησυχία σου πολλές προτάσεις και αν θέλεις μετά να προχωρήσεις και να δημιουργήσεις κάτι μοναδικά δικό σου.

Όλες οι προτάσεις μας φτιάχνονται με υλικά που έχουμε στο σπίτι ήδη και η Πόπη σου δείχνει βήμα βήμα πως θα τα καταφέρεις μόνη σου και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο.

Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε ποιτικά τον χρόνο μας, αν θες κάνε και εσύ μία πρώτη προσπάθεια και βάλε στην ντουλάπα σου κάτι ξεχωριστό!

Σκουλαρίκια από κοχύλι

Σίγουρα έχεις κοχύλια στο σπίτι απο τις διακοπές σου, μπορείς να δημιουργήσεις ενα ωραίο ζευ΄γαρι σκουλαρίκια με αυτά και να τα χαρείς το καλοκαίρι αφού είναι ένα all time classic καλοκαιρινό κόσμημα.

Δες όλα τα βήματα εδώ

Στέκα τουρμπάνι

Μία τέλεια πρόταση για τα μαλλιά σου που την φτιάχνεςι εύκολα με υλικά ου έχεις ήδη στο σπίτι και έχει ένα αξεσουάρ που θυμίζει pinterest pics εύκολα και χωρίς να χαλάσεις ούτε ένα ευρώ!

Δες όλα τα βήματα εδώ

Ρομαντικό head piece με λουλούδι

Αν σου αρέσει η ρετρό αισθητικη τότε αυτό το κομμάτι θα γίνει αγαπημένο, μπορείς να το φτιάξεις σε λίγο χρόνο αλλά να το φοράς για πολύ καιρό αφού είναι κομψό και στιλάτο ενώ δίνει μαι vintage αίσθηση που θα λατρέψεις.

Δες όλα τα βήματα εδώ

Ζώνη από αλυσίδα

Με ένα τέτοιο αξεσουάρ αλλάζεις κλασικά και βασικά κομμάτια δίνοντας τους μία πιο city punk αισθητική.Τα βήματα είναι απλά και αξίζει να βάλεις στην γκαρνταρόμπα κάτι ξεχωριστό.

Δες όλα τα βήματα εδώ

Καμέλια για τα μαλλιά

Η αισθητική της Chanel είναι αξεπέραστη και τα αξεσουάρ που μας παραπέμπουν στον οίκο αυτό απόλυτα κομψά! Ενα τέτοιο κομμάτι μας δείχνει η Πόπη Αναστούλη πως θα φτιάξουμε μόνες μας σήμερα.

Δες όλα τα βήματα εδώ

Κολιέ με δαχτυλίδι

Το είδαμε στο show του οίκου Fendi και είναι πανεύκολο να το φτιάξεις και εσύ. Ακολούθησε τα βήματα που μας λέει η Πόπη Αναστούλη και βάλε φέτος στο style κάτι μοναδικά κομψό.

Δες όλα τα βήματα εδώ.

Γόβα με anklet

Mία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος στα παπουτσια είναι η αλυσίδα anklet! Δες πως θα μετατρέψεις ένα παλιό σου ζευγάρι σε super trend, εύκολα σύμφωνα με τα β’ηματα που σου δείχνει η Πόπη Αναστούλη.

Δες όλα τα βήματα εδώ.

Κολιέ αλυσίδα

Ένα αξεσουάρ που θα φοράς χειμώνα καλοκαίρι και θα το έχεις φτιάξει εσύ.Δες πόσο εύκολο είναι και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να το δημιουργήσεις.

Δες όλα τα βήματα εδώ

Τσάντα με μαντήλι

Την είδαμε στο show του οίκου Celine και σήμερα θα δούμε τα βήματα για να την φτιάξουμε μόνες μας!Τέλεια πρόταση για να ανανεώσεις μία παλιά σου τσάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Δες όλα τα βήματα εδώ

 

 

 

Read More

And More