London Fashion Week: Τι είδαμε χθες στα catwalks!

H Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο συνεχίζεται και χθες μεγάλοι οίκοι παρουσίασαν τις νέες τους collection σε φανταστικά show, πάμε να δούμε μαζί αυτά που ξεχώρισαν.

Βurberry

Σε ένα μοναδικό σκηνικό ο Riccardo Tisci παρουσίασε την νεά του συλλογή και βεβαίως στο runway περπάτησαν όλα τα top model.

O τέλειος συνδυασμός ladylike με brit underground ήταν το μύνημα της νεάς αυτή συλλογής, φορέματα με κομψό ύφος συνδυασμένα με υπέροχα παλτό που είχαν fur details αλλά και πολλά street style στοιχεία σε ένα άψογο mix.

Erdem

Το γνωστό ρομαντικό ύφος του brand συνάντησε μερικά punk στοιχεία σε μία συλλογή είχε πολλά polka dots, λουλούδια, metallic details και φανταστικά φορέματα.

JW Anderson

\

Όγκοι σε φορέματα με τέλεια χρώματα, λάμψη σε συνδυασμό με υπέροχα πλεκτά, φτερά και πολλές lux λεπτομέρειες που δημιούργησαν μία dreamy collection.

Kristopher Kane

Για μία ακόμη φορά ο Άγγλος σχεδιαστής κατάφερε να συνδυάσει άψογα το sexiness με την φυσικότητα και είδαμε τα πιο ωραία φορέματα με lace details αλλά και πλατό με γεωμετρικά μοτίβα που μας άρεσαν πολύ.

 

Read More

And More