MAD VMA 2016: Τι φόρεσαν οι επώνυμες;

Mία λαμπερή βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο και πρακολούθησαν από κοντά την 14η απονομή των μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards!
Εντυπωσιακά live, ντουέτα, guests και εκπλήξεις για 13η συνεχόμενη χρονιά και φυσικά πολλές και διάσημες κυρίες οι οποίες έβαλαν τα δυνατά τους στο κόκκινο χαλί. Πολλές κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές περισσότερο και άλλες λιγότερο -εμείς είμαστε και πάλι εδώ για να σου παρουσιάσουμε τις εμφανίσεις τους και τα σχόλια δικά σου!
Ποια πιστεύεις λοιπόν ότι ήταν η πιο καλοντυμένη στα φετινά Mad Vma; Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις όλα τα looks και ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!


Η Kατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με μια custom made δημιουργία Vrettos Vrettakos και το συνδύασε με κοσμήματα ειναι απο τον οίκο Danelian Damond Club και πεδιλα Stewart Weitzman.


Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με cut-outs custom made -Οurania Kay και ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα Mourtzi.


H Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με φτερά και παγέτες, BSB και το ταιριαξε με βραχιόλι, Ileana Makri, clutch bag, Edie Parker από Ileana Makri Store και πέδιλα Steve Madden, Nak.


Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα Lynne by Katerina Kainourgiou από την φθινοπωρινή συλλογή F/W 2016.


H Demy εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα με cu-outs -custom made δημιουργία των Mi-RO.


H Έλενα Παπαρίζου επέλεξε μια μίνι φούστα με κρόσσια Passion Alley Vasia Tzotzopoulou σε συνδυασμό με ένα τοπ σε μεταλλική απόχρωσηAnna Ziazia, και pee-toe γόβες από προσωπική συλλογή Christian Louboutin.


Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με Mi-RO custom made φόρεμα και το συνδύασε με Saint Laurent γόβες, Jimmy Choo τσάντα και Danelian Diamond Club κοσμήματα.


Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε ένα κόκκινο maxi φόρεμα ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου ένα λευκό look Stelios Koudounaris, πέδιλα Sante και κοσμήματα Swarovski.


H Courtney Parker εμφανίστηκε με ένα μίνο φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα και ασημί πέδιλα.


Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη BSB από την συλλογή F/W 2016-7.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα μπροκάρ playsuit και το συνδύασε με ασημί πέδιλα.


Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με ένα σκούρο κόκκινο μίνι φόρεμα και nude πέδιλα.


Η Έλενα Γαλύφα επέλεξε ένα μαύρο 2-piece σύνολο ενώ η Μαντώ Γαστεράτου ένα maxi σατέν, κόκκινο φόρεμα.


Η Χρυσσιάννα Ανδριοπούλου φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα Mi-RΟ με Balenciaga boots και τσάντα Hermes.


H Άννα Βίσση εμφανίστηκε με ένα σαντούκ λευκό κοστούμι με glittery ankle boots.

Read More

And More