Φόρεσε το τζιν σου όπως τα “it” girls!

Το τζιν παντελόνι βρίσκεται πρώτο στις επιλογές μας, ειδικά αυτήν την περίοδο. Και όχι μόνο στις δικές μας επιλογές, αφού οι πιο διάσημες γυναίκες της διεθνούς showbiz (ναι αυτές που βλέπουμε πάντα λαμπερές και glam στο κόκκινο χαλί), “θέτουν” τα denim pants ως βάση του καθημερινού τους στιλ. Ψηλόμεσα, με σκισίματα, σε ανοιχτό ή σκούρο μπλε χρώμα, crop, σε loose γραμμή, και πολλά ακόμα στοιχεία χαρακτηρίζουν τα τζιν παντελόνια που επιλέγουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουν να εντυπωσιάζουν ακόμα και όταν φορούν αυτό το casual παντελόνι, μόνο και μόνο με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Tα αγαπάμε, έχουμε σίγουρα περισσότερα από όσα χρειάζομαστε και ναι, θα αποκτήσουμε και ακόμη περισσότερα γιατί μας βολεύουν, μας έχουν βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση και γιατί κανένα ρούχο δεν συγκρίνεται με το αγαπημένο μας τζιν.

Σε γενικές γραμμές, ένα τζιν μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες πάρα πολλές φορές και σε κάθε περίσταση, αφού μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια ή το τοπ. Αν ψάχνεις λοιπόν, νέες στιλιστικές ιδέες που θα αποθεώσουν την εμφάνισή σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί οι διάσημες παραδίδουν μαθήματα με τις εμφανίσεις τους.

Βέβαια έρχονται κάποιες στιγμές που καταλήγουμε να τα φοράμε με τον ίδιο τρόπο επειδή μας λείπει μια μικρή δόση έμπνευσης. Τώρα που θα βγούμε από την καραντίνα το πρώτο κομμάτι που θα επιλέξουμε είναι φυσικά το τζιν και για να μην κάνουμε βαρετές εμφανίσεις θα πάρουμε μερικά μαθήματα από τα it girls!

@josephine_letutour

Συνδύασε το με ένα μπλε σακάκι, beige μποτίνια λευκο t shirt και μία chain bag για την επιστορφή σου στο γραφείο. Κομμάτια που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας για chic office style.

@chiaraferragni

Δώσε ανοιξιάτικη διάθεση με ζακέτα σε pastel αποχρώσεις και βεβαίως sneakers, σύνολο που θα σου φτιάξει την διάθεση με την μία!

@carolinedemaigret

Ανανέωσε το πιο απλό look που κάνεις με το τζιν σου προσθέτοντας μία pearl ζώνη και ιδιαίτερα σκουλαρίκια. Θα το δώσεις μία νέα εικόνα.

@alexachung

Φόρεσε το τζιν σου με μία vintage ρομαντική μπολούζα και metallic πέδιλα, η Alexa Chung αγαπάει αυτό τον συνδυασμό και αξίζει να τον δοκιμάσεις.

@jeannedamas

Το τζιν ”αγαπάει” το κόκκινο χρώμα και η Jeanne Damas το ξέρει καλά, για τα ανοιξιάτικα τζιν σύνολα σου βάλε κόκκινο top και δημιούργησε τον αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό!

@emrata

Sexy look με απλές κινήσεις, φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν με ένα λευκό body και μία animal print ζώνη, οδηγίες από την Εmrata που ξέρει πως να δημιουργεί sexy σύνολα.

Splash

Όσο ο καιρός απαιτεί πανωφόρι μία ζακέτα με χρώματα είναι η καλύτερη λύση ή ένα πουκάμισο με prints, η Gigi θα ολοκληρώσει το σύνολο με beige booties, εσύ;

Splash

H Βella στις διακοές της πέρσι επέλεξε ένα χαμηλοκάβλο τζιν το έδεσε με ένα σχοινί και το έκανε beach look, μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ.

Splash

Η Hailey Βaldwin του δίνει new look με λευκό crop top και mules που έχουν τετράγωνη μύτη, δημιούργησε έτσι ένα sexy denim σύνολο χωρίς καμία υπερβολή.

@veronikaheilbrunner

H Veronika Heilbrunner του δίνει masculine ύφος με πουκάμισο γραβάτα και loafers ενώ αφήνει το μπλε χρώμα για το trendy λευκό τζιν.

@jeannedamas

Aντι για το καθιερωμένο τζιν jacket βάλε ένα μεσάτο τζιν πανωφόρι σε seventies ύφος ή ένα πουκάμισο τιζν με ζώνη και δημιούργησε ένα denim to denim σύνολο που θα ολοκληρώσεις με camel shoes και vintage τσάντα.

@josephine_letutour

Η ρομαντική λευκή μπλούζα είναι πάντα ψηλά στις επιλογές μας για το τζιν και βεβαίως δεν ξεχνάμε ότι με αυτό το κομμάτι έχουμε σίγουρα μια κομψή εμφάνιση.Συνδύασε το με χρυσά κοσμήματα  και flat shoes.

@carodaur

Tα floral επίσης τώρα έχουν την τιμητική τους σε όλες τους τις μορφές, ένα floral κιμονό ή πουκάμισο είναι τέλεια για το τζιν σου και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Read More

And More